Τζιοβάνι Σκαράτζι: Έχει εστιατόριο στη Ρόδο - Οι συγκλονιστικές περιγραφές του παίκτη του MasterChef
Showbiz

Τζιοβάνι Σκαράτζι: Έχει εστιατόριο στη Ρόδο - Οι συγκλονιστικές περιγραφές του παίκτη του MasterChef

Ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και η σύζυγός του Βίκυ μίλησαν στην εκπομπή «Alpha Τώρα» για τις στιγμές που βίωσαν όταν ξέσπασε η φωτιά στη Ρόδο.

Ο μάγειρας που είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι μαγειρικής του Star, MasterChefμ διατηρεί εστιατόριο στη Ρόδο και μάλιστα με ανάρτησή του ενημέρωσε ότι αυτό κλείνει μέχρι να περάσει ο κίνδυνος.

«Αγαπητοί φίλοι, το εστιατόριο μας θα παραμείνει κλειστό μέχρι να επανέλθει η κατάσταση στην κανονικότητα.
Θα σας ενημερώνουμε 💔», διαβάσαμε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

solegiaguaro_362645302_1037434760766333_9124305384670869492_n.jpg

Στην εκπομπή Alpha Tώρα είπε σήμερα το πρωί: «Βρισκόμαστε στην πόλη της Ρόδου καθότι έχουμε φίλους και μας φιλοξενούν ευτυχώς γιατί η κατάσταση είναι δύσκολη και επικίνδυνη από ένα σημείο και μετά. Βλέπαμε τις φλόγες.

Από ένα σημείο και μετά δεν σε ενδιαφέρει και η περιουσία. Ωστόσο δεν νιώσαμε ούτε μία στιγμή απειλή για τη ζωή μας. Οι άνθρωποι εδώ και 8 μέρες σβήνουν. Φύγαμε νύχτα. Τα μαζέψαμε και φύγαμε. Χάθηκε μια σεζόν, κάηκαν ξενοδοχεία», είπε ο Τζιοβάνι Σκαράτζι και συνέχισε:

tziovani.png

«Το χωριό που δουλεύουμε είναι ακριβώς το επόμενο από εκεί που σταμάτησε η φωτιά. Είναι το Γεννάδι και μετά εμείς. Το Γεννάδι και το Κιοτάρι είναι τα χωριά που πηγαίνουμε καθημερινά. Για μένα ήταν κάτι εντελώς καινούργιο. Το πρώτο ήταν να είμαστε ασφαλείς.

Κάθε στιγμή σκέφτομαι τι θα γίνει τώρα. Η μεγαλύτερη ζημιά ήταν στη φύση. Η μεγάλη ερώτηση είναι και τι θα συμβεί στον τουρισμό. Σίγουρα αυτή την εβδομάδα δεν θα κάνουμε τίποτα. Σήμερα θα πάμε στο χωριό να δούμε με τα μάτια μας τι έχει γίνει. Μπορεί από την επόμενη εβδομάδα να προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved