«Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;», γράφουν στη Βαλαβάνη-Η αποστομωτική απάντησή της
Showbiz

«Εμείς στο Survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε;», γράφουν στη Βαλαβάνη-Η αποστομωτική απάντησή της

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους followers της.

Και όπως είναι γνωστό και συμβαίνει σε κάθε περίπτωση υπάρχουν και οι φαρμακόγλωσσες που ό,τι και να δουν το «κράζουν».

Αυτό συνέβη και στην πρώην παίκτρια του Survivor μόνο που εκείνη σε ένα τέτοιο σχόλιο για το σώμα της, τους αποστόμωσε επικά! Η Ευρυδίκη εδώ και μήνες με διατροφή και γυμναστική έχει χάσει κιλά και μάλλον αυτό δεν αρέσει καθώς μια από τις followers της θεωρεί πως όλα είναι θέμα επεξεργασίας, του γνωστού ρετούς.

evridiki_valavani_360034572_627801806129682_2239911073211806873_n.jpg

«Εμείς στο survivor όταν ήσουν άλλο σώμα είδαμε?», της γράφει με την Ευρυδίκη να απαντά: «Γυμναστική και διατροφή λέγεται φιλενάδα!».

Και επειδή οι κακίες είναι σαν τη Λερναία Ύδρα, μια ακόμη της έγραψε: «Κόψε τις μ@@@κίες δεν είμαστε χαζοί! Χωρίς φίλτρα ήταν στο Survivor τι δεν καταλαβαίνεις;». Και σε αυτό η όμορφη δημοσιογράφος είχε να δώσει μια απάντηση: «Τις έχω κόψει εδώ και χρόνια σε αντίθεση με εσάς κυρία Μαρία μου».

Δες τις φωτογραφίες

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι. Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, είμαι 34 και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;. Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος. Όχι παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ θέλω και είμαι έτοιμη να τα χάσω», είχε γράψει σε παλαιότερη ανάρτησή της η Βαλαβάνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved