Μενεγάκη: Η απουσία από τα social media – Ποιος είναι ο λόγος που απέχει;
Showbiz

Μενεγάκη: Η απουσία από τα social media – Ποιος είναι ο λόγος που απέχει;

Περίοδος καλοκαιρινών διακοπών και η Ελένη Μενεγάκη έχοντας πλέον ρίξει πανηγυρική αυλαία στην εκπομπή της, βρίσκεται στον αγαπημένο της προορισμό, που δεν είναι άλλος από την Άνδρο.

Και μπορεί μανιωδώς να περιμέναμε μια φωτογραφία της, όπως άλλα καλοκαιρία, είτε από την παραλία είτε από το υπέροχο σπιτικό της, ωστόσο τη φετινή χρονιά η Ελένη επέλεξε να κρατήσει αποστάσεις.

Λογικό αν σκεφτεί κανείς πως η Ελλάδα βιώνει μια από τις χειρότερες περιόδους της με τις φωτιές να καίνε σε κάθε γωνιά. Από την άλλη η παρουσιάστρια δεν ανήκει στην κατηγορία των επώνυμων που μοιράζονται κάθε στιγμή της ημέρας.

menegaki-(2).jpg

Πάντα οι αναρτήσεις της -εκτός από εκείνες που έχουν εμπορικό περιεχόμενο – είναι μετρημένες θέλοντας έτσι να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τις ιδιωτικές της στιγμές.

Παρόλα αυτά σίγουρα η Ελένη έχει πάρει το χρόνο της να ξεκουραστεί, να φέρει ξανά την ηρεμία μέσα της μετά από μια απαιτητική τηλεοπτική σεζόν και να περάσει ξεχωριστές στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

menegaki-(1).jpg


«Τι να ανεβάσω; Πραγματικά τι να ανεβάσω; Νομίζω ότι δε θα παρακολουθείτε εμένα πια εύκολα στο instagram. Προτιμώ όλο το χρόνο που έχω στο σπίτι, όπως και εσείς, να το περάσω με τα παιδιά μου…», έχει απαντήσει η ίδια κατά το παρελθόν όταν την είχαν ρωτήσει για την απουσία της από τα social media.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved