Flashback: Δείτε τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει στα Ιωάννινα, 30 ολόκληρα χρόνια πριν
Showbiz

Flashback: Δείτε τη Δέσποινα Βανδή να τραγουδάει στα Ιωάννινα, 30 ολόκληρα χρόνια πριν

Η Δέσποινα Βανδή είναι μία από τις μεγαλύτερες σταρ του σήμερα και από το ξεκίνημα της έδειξε πως ήρθε για να μείνει και να φτάσει στην κορυφή.

Η Δέσποινα Βανδή κυκλοφόρησε τον πρώτο της δίσκο το 1994 από την Minos EMI. Ο τίτλος του ήταν Γέλα μου και ξεχώρισε αμέσως από το ντουέτο Το Αδιέξοδο με το Γιάννη Πάριο, σε στίχους Βασίλη Καρρά. Τα τραγούδια "Γέλα μου" και "Δεν υπάρχει τίποτα" έδωσαν στη Δέσποινα Βανδή το εισιτήριο για μια μεγάλη διαδρομή.

Η τραγουδίστρια στο ξεκίνημα της καριέρα της δεν θύμιζε σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Εμείς σας πάμε πίσω στο 1993 όταν η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις στην πίστα.

Tο throwback video που θα δείτε παρακάτω είναι από συναυλία της Δέσποινας Βανδή το 1993. Όπως θα διαπιστώσετε κι εσείς, η ομοιότητα με την κόρη της είναι απίστευτη.

Πριν από μερικές ημέρες μια σελίδα στο Instagram βρήκε και δημοσίευσε βίντεο από live εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή το 1993 στα Ιωάννινα. Η τραγουδίστρια ήταν αρκετά διαφορετική με κοντά, καρέ μαλλιά και στυλ που δεν θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Αρκετοί fans της τραγουδίστριας έσπευσαν να σχολιάσουν τo post αποθεώνοντάς την και τονίζοντας πόσο πολύ μοιάζει στην κόρη της, Μελίνα Νικολαΐδη.

https://www.instagram.com/reel/CttP6ENIfN-/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved