Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με το μαγιό της στην Αντίπαρο και κόβει την ανάσα για άλλη μια φορά
Showbiz

Κατερίνα Καινούργιου: Ποζάρει με το μαγιό της στην Αντίπαρο και κόβει την ανάσα για άλλη μια φορά

Οι διακοπές ξεκίνησαν δυνατά για την Κατερίνα Καινούργιου μετά την ολοκλήρωση μίας άκρως επιτυχημένης τηλεοπτικής σεζόν στον Alpha.

Η τηλεοπτική Super Κατερίνα βρίσκεται στην Αντίπαρο και κάνει με τις εμφανίσεις της, το νησί να παραμιλάει.

Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης αφού πέρασε μερικές ημέρες στη Μύκονο, αποφάσισε να περάσει το υπόλοιπο των διακοπών της στην Αντίπαρο και μάλιστα παρέα με τον αδελφό της.

Η Κατερίνα Καινούργιου γεμίζει τις μπαταρίες της για να είναι έτοιμη για τη νέα σεζόν που έρχεται από τον Σεπτέμβριο. Η ίδια δεν παραλείπει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με πλούσιο υλικό από την καθημερινότητα της στο νησί παρόλο που στην τελευταία της εκπομπή τόνισε πως θα κλείσει για ένα διάστημα το κινητό της και θα απέχει όσο περισσότερο μπορεί από τα social media.

«Όπως τα λες ακριβώς, η ζωή είναι εκεί κι αποφάσισα να κλείσω το κινητό μου όταν τελειώσουμε από εδώ ένα διάστημα. Δεν θα με βρίσκετε ένα διάστημα. Χωρίς να φταίει κάποιος ίσως έχω πιεστεί οικογενειακά κι επαγγελματικά κι όλα.

Άσχετο αλλά τα λέω γιατί η Μαρία με ξέρει πάρα πολλά χρόνια και θέλω να φύγω λίγο και να μην έχω επικοινωνία. Θα φροντίσω και τα social απλά έχω κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις πληρωμένες» είχε πει χαρακτηριστικά.

Χθες το απόγευμα 28/7, η Κατερίνα Καινούργιου αποφάσισε να μοιραστεί μερικές υπέροχες εικόνες από την παραλία που επισκέφθηκε.

Στη λεζάντα έγραψε:

«Ανέμελη σ αυτόν τον επίγειο παράδεισο … Αγαπώ αυτό το νησί…με γαληνεύει και με απελευθερώνει … Σας στέλνω την αγάπη μου…εύχομαι κάτι μαγικό να σας συμβεί αυτό το καλοκαίρι» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε τις εικόνες:

κατκεν3
κατκεν2
κατκεν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved