Κωνσταντίνα & Κατερίνα Σπυροπούλου: Η μία πιο όμορφη από την άλλη! Πόσο μοιάζουν οι δύο αδελφές;
7475898
Showbiz

Κωνσταντίνα & Κατερίνα Σπυροπούλου: Η μία πιο όμορφη από την άλλη! Πόσο μοιάζουν οι δύο αδελφές;

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η μεγάλη αδελφή της Κατερίνας και η αλήθεια είναι πως μοιάζουν αρκετά. 

Η μόνη διαφορά τους είναι πως η Κωνσταντίνα έχει πλέον «πολιτογραφηθεί» ξανθιά, σε αντίθεση με την μικρότερη αδελφή της, την Κατερίνα που άλλοτε είναι μελαχρινή, άλλοτε κοκκινομάλλα, ποτέ όμως κατάξανθη όπως η Κωνσταντίνα.

Πάντως, η Κατερίνα με κάθε ευκαιρία τονίζει δημόσια πόσο πολύ θαυμάζει τη μεγαλύτερη αδελφή της και πόσο πρότυπο υπήρξε για την ίδια, από τότε ακόμα που ήταν μικρά κοριτσάκια και έκαναν όνειρα, στο νησί όπου ζούσαν, τη Ρόδο.

«Είσαι το πρότυπό μου, μια ζωή ήσουν άλλωστε... Αν και είσαι η μεγάλη αδερφή, εγώ σε βλέπω σαν τη μικρή μου πριγκίπισσα!
Είμαι τόσο περήφανη για εσένα, γιατί κατόρθωσες να ξεπεράσεις τον εαυτό σου για ακόμη μια φορά!
Είσαι το άλλο μου μισό, η δύναμη μου, ο φύλακας άγγελος μου! You are my #survivorgirl ! Σ' αγαπώ!» είχε γράψει σε παλιότερη δημοσίευση μιας κοινής της φωτογραφίας με την Κωνσταντίνα η Κατερίνα, αποδεικνύοντας έτσι και εμπράκτως πως οι δυο τους είναι πολύ δεμένες και δεν έχουν καθόλου ανταγωνιστική σχέση. Το αντίθετο μάλιστα αφού η μεγάλη αδελφή συνεχίζει να προσέχει και να συμβουλεύει τη μικρότερη που πάντα ακούει αυτά που έχει να της πει η Κωνσταντίνα.

Δείτε κοινές φωτογραφίες τους για να διαπιστώσετε πόσο πολύ μοιάζουν:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved