Σάσα Μπάστα: Η λεκτική σεξουαλική παρενόχληση και η επιθυμία να γίνει ξανά μανούλα!
Showbiz

Σάσα Μπάστα: Η λεκτική σεξουαλική παρενόχληση και η επιθυμία να γίνει ξανά μανούλα!

Η Σάσα Μπάστα σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, δεν έκρυψε την επιθυμία της να γίνει ξανά μανούλα μιας και έχει μία υπέροχη κόρη ενώ αναφέρθηκε και στη λεκτική σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχτεί κατά καιρούς. 

«Με έχουν ρωτήσει «Τι κάνεις μετά;» και με έχουν ακολουθήσει με το αυτοκίνητο. Επειδή πιστεύω ότι με φοβούνται και λίγο, είναι μαζεμένοι απέναντί μου» παραδέχτηκε στο Secret η Σάσα Μπάστα.

Η τραγουδίστρια είναι μανούλα ενός όμορφου και γλυκύτατου κοριτσιού, καρπού του έρωτά της με τον Δημήτρη Κουσαθάνα με τον οποίο είχαν παντρευτεί τον Οκτώβριο του 2019 στη Μύκονο.

Μάλιστα λίγο μετά το γάμο τους έγινε και η βάφτιση της κορούλας τους που πήρε τα ονόματα Ειρήνη-Αλεξάνδρα και φυσικά αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα των γονιών της.

Αναφερόμενη στο ενδεχόμενο να γίνει μητέρα ξανά, η Σάσα Μπάστα δεν έκρυψε την επιθυμία της να αποκτήσει και άλλο παιδί στο μέλλον: «Θέλω να γίνω μανούλα και δεύτερη και τρίτη φορά. Αγαπώ πάρα πολύ τα παιδιά. Νομίζω ότι τα πάω πολύ καλά με την Ειρήνη» είπε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved