Μπέττυ Μαγγίρα: Στην Ίο με τον σύζυγό της και τις κόρες τους - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Μάζη
Showbiz

Μπέττυ Μαγγίρα: Στην Ίο με τον σύζυγό της και τις κόρες τους - Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Μάζη

Σίγουρα η Μπέττυ Μαγγίρα το φετινό καλοκαίρι υπήρξε ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που συζητήθηκε πολύ λόγω της μεγάλης μεταγραφής της από το Open στον ΑΝΤ1. 

Λίγο πριν βάλει πλώρη για νέες τηλεοπτικές περιπέτειες, η όμορφη παρουσιάστρια χαλαρώνει και ξεκουράζεται σε ένα νησί που πάντα της άρεσε, την Ίο.

Μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις κόρες τους, Ανδριάνα και Καλλινίκη απολαμβάνουν ήρεμες διακοπές στο νησί δείχνοντας να χαίρονται την κάθε τους στιγμή εκεί.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Μάζης, ο οποίος δεν είναι και ιδιαίτερα ενεργός στα social media, φαίνεται πως λάτρεψε μία κοινή φωτό του με την σύζυγό του την ώρα που δύει ο ήλιος και είπε να την ανεβάσει, γράφοντας στη λεζάντα: «Summer time with my girl…»

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια Μάζη λίγες μέρες πριν είχε βρεθεί στην υπέροχη Κίμωλο που έδειξε να μαγεύει την Μπέττυ Μαγγίρα.

Φυσικά δεν χρειάζεται να πούμε ότι η Μπέττυ Μαγγίρα για ακόμα μία φορά έδωσε στις διακοπές της μαθήματα στυλ με τα υπέροχα φουλάρια που επιλέγει να φοράει και τα γυαλιά στυλ 60s που της χαρίζουν άλλον αέρα!

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που ανέβασε η Μπέττυ Μαγγίρα από τις διακοπές τους:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved