Σπύρος Φωκάς: Οι νέες αναρτήσεις της συζύγου του – «Ψυχή μου άλλη μια μάχη σήμερα»
Showbiz

Σπύρος Φωκάς: Οι νέες αναρτήσεις της συζύγου του – «Ψυχή μου άλλη μια μάχη σήμερα»

O Σπύρος Φωκάς βρίσκεται στην εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας και δίνει τη δική του μάχη και η σύζυγός του Λίλιαν μας ενημερώνει μέσα από τα social media πως είναι ο σπουδαίος ηθοποιός. 

Στο πλευρό του έχει πάντα τη σύζυγό του, Λίλιαν Φωκά η οποία σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου έγραψε: «Σπύρο μου.. Ψυχή μου. Άλλη μια μάχη σήμερα... Είσαι ο Αετός μου» δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του ηθοποιού από τα νιάτα του.

Και λίγο αργότερα ακόμα μία φωτογραφία του την οποία έχει βάλει δίπλα σε μία εικόνα της Παναγίας και έγραψε: «Παναγία μου

Φύλαγε όλο το κόσμο».

fokas-(4).webp

Να σας θυμίσουμε ότι οι ιατροί διαπίστωσαν μία πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα χθες ο ηθοποιός να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

«Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» είπε άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες.

1675198166768-954258533-fokas-1.jpg

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η κατάσταση του είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε την Τετάρτη (02/08) το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του, Κωνσταντίνα, προκειμένου να είναι δίπλα του.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της συζύγου του

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved