Το παρεό της Ζέτας, οι διακοπές της Σίσσυς στην Πάρο, οι ευχές του James & το μπικίνι της Ναυπλιώτου
Showbiz

Το παρεό της Ζέτας, οι διακοπές της Σίσσυς στην Πάρο, οι ευχές του James & το μπικίνι της Ναυπλιώτου

Εν μέσω Αυγούστου πού θα μπορούσαν να είναι οι celebs εκτός από κάποιο νησί ή στη μέση ενός πελάγους με σκάφος να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα; 

Toν προβληματισμό της για τα δεκάδες ρούχα που παίρνει στις διακοπές της αλλά καταλήγει να μη φοράει κανένα αφού από το πρωί ως το βράδυ κυκλοφορεί με ένα παρεό και ένα μαγιό εξέφρασε δημόσια η Ζέτα Μακρυπούλια. Συγκεκριμένα έγραψε:

«Καλοκαίρι και Παρεό!
Όχι, πείτε μου αν το παθαίνετε κι εσείς.
Έχουν περάσει τόσα χρόνια κι ακόμη το μυαλό μου δε λέει να το συνειδητοποιήσει. Ακόμα κουβαλάω τόσα μα τόσα ρούχα στις διακοπές, αλλά τελικά φοράω μόνο παρεό και μαγιώ. Δεν θα μιλήσω για το νεσεσέρ του μακιγιάζ… Αυτό δεν βγαίνει καν από τη βαλίτσα. Πότε επιτέλους θα με μάθω..;»

Στην Πάρο συνεχίζει τις διακοπές της η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία ανεβάζει όμορφα στιγμιότυπα από τις μέρες και τις νύχτες της στο αγαπημένο της νησί. Μένει σε πολυτελές ξενοδοχείο, απολαμβάνει βουτιές από σκάφος και απολαμβάνει τα ηλιοβασιλέματα στο όμορφο νησί των Κυκλάδων αλλά και υπέροχες λιχουδιές στα εστιατόρια που επισκέπτεται:

Με μία πολύ όμορφη φωτογραφία θέλησε ο Τζέιμς Καφετζής να ευχηθεί χρόνια πολλά στην αγαπημένη του μητέρα. Ανέβασε λοιπόν τη φωτό στην οποία απεικονίζονται οι δυο τους πάνω σε σκάφος στη Ρόδο και της έστειλε τις πιο γλυκές ευχές του. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία:

james-kafetzis-mama.jpg

Στην Ικαρία βρίσκεται αυτές τις μέρες για διακοπές η Μαρία Ναυπλιώτου η οποία ελεύθερη υποχρεώσεων, απολαμβάνει χαλαρές στιγμές με καλούς φίλους στο νησί. Μάλιστα, ανέβασε φωτογραφίες της με μπικίνι και τις φίλες της στην παραλία και έγραψε στη λεζάντα τους:

«Ικαρία♥️το νησί της μακροημέρευσης και της ευζωίας, το νησί των πανηγυριών και της χαλαρότητας, το νησί των αγαπημένων μου ανθρώπων, το νησί που ζει το Μαργαριταράκι μου♥️»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved