Συγκλονισμένος o Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα, θλίψη και απερίγραπτος ο πόνος»
Showbiz

Συγκλονισμένος o Γρηγόρης Γκουντάρας: «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα, θλίψη και απερίγραπτος ο πόνος»

Συγκλονισμένος είναι ο Γρηγόρης Γκουντάρας με τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια και στα οποία έχασε τη ζωή του ένας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ και τραυματίσθηκαν ακόμη εννέα.

Ένας 22χρονος φίλαθλος σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια των συμπλοκών που ξέσπασαν αργά χθες το βράδυ (7 Αυγούστου) στη Νέα Φιλαδέλφεια, ύστερα από επιδρομή Κροατών χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο δημοσιογράφος ο οποίος είναι οπαδός της ΑΕΚ, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός.

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας έγραψε: «Σήμερα για εμένα και τα αγόρια μου θα ήταν μια ημέρα χαράς… Σήμερα θα έπαιζε η ομάδα που αγαπάμε ευρωπαϊκό παιχνίδι στο νέο μας γήπεδο και θα πηγαίναμε να την δούμε… Σήμερα όμως ξημέρωσε άλλη μια μαύρη ημέρα για το ποδόσφαιρο… Σήμερα υπάρχει θλίψη, στεναχώρια, πόνος και θρήνος…

Από σήμερα μία οικογένεια δε θα ξαναδεί το 22χρονο παλικάρι της… ΓΙΑΤΙ;;;;;Χιλιάδες ΓΙΑΤΙ!! Πόνος, απερίγραπτος πόνος… ΦΤΑΝΕΙ!! Το #ποτε_ξανα έχασε το νόημά του Κάντε κάτι… Μαύρισε η ψυχή μου… Μαύρισε η ψυχή όλων… ΦΤΑΝΕΙ!».

Δείτε την ανάρτησή του δημοσιογράφου παρακάτω

GKOUNTARAS.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved