Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Εγώ τη λάμψη μου, εκείνοι την περιφρόνησή μου»
Showbiz

Χρυσηίδα Δημουλίδου: «Εγώ τη λάμψη μου, εκείνοι την περιφρόνησή μου»

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου μίλησε, σε πρόσφατη συνέντευξή της για όλους και για όλα, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Η Χρυσηίδα Δημουλίδου είναι μια γυναίκα που δεν μασάει τα λόγια της.

Η συγγραφέας αναφέρθηκε στο αν την έχουν πλησιάσει άνθρωποι για να κλέψουν λίγο από τη λάμψη της, για το αν παίζει ρόλο η εξωτερική εμφάνιση της στο να γίνει γνωστή αλλά και στο γιατί είναι μόνη της στην προσωπική της ζωή.

202112211114550.2048_XRISA_DIMOYLIDOY_20122021.jpg

- Είστε μια γυναίκα κοκέτα, που προσέχει την εμφάνισή της. Πιστεύετε ότι η εξωτερική σας εμφάνιση, βοήθησε στο να γίνετε ακόμη πιο γνωστή;
Εννοείται. Ψέματα θα λέμε; Η εξωτερική εμφάνιση μετρούσε και θα μετράει πάντα. Αν όμως δεν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, δεν θα μετρήσει για πολύ.


-Σας έχουν πλησιάσει άνθρωποι μόνον για να... κλέψουν λίγη από τη λάμψη σας; Και αν το καταλάβετε, τι κάνετε;
Πάμπολλοι, μάλιστα με πολύ χυδαίο τρόπο. Σε σημείο που να σου πουν «αυτό που ήθελα να πάρω από σένα, το πήρα». Είναι μια πικρή ιστορία που κάποτε με έκανε να κλάψω, πλέον δεν μου καίγεται καρφί. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει. . Εγώ τη λάμψη μου, εκείνοι την περιφρόνησή μου.

201809211031040.0589_XRISIIDA_DIMOYLIDOY_1392018.jpg


-Τι δεν θα αντέχατε σε έναν σύντροφο;
Αχ, είναι τόσα πολλά πλέον, παραμεγάλωσα και έχω παραξενιές. Γι αυτό κι επιλέγω να είμαι μόνη, μη βασανίζω τον καημένο τον άνθρωπο...


Είναι αλήθεια ότι μετά τα εμβόλια κατά του Cοvid πάθατε κάποιο αυτοάνοσο νόσημα;
Έπαθα Συστηματικό Ερυθυματώδη Λύκο και από τότε βασανίζομαι πολύ με την υγεία μου. Δεν είμαι πια οργανικά το ίδιο άτομο, έχω πάθει ζημιά γι’ αυτό και έκανα αγωγή στη Pfizer και όταν εκδικαστεί θα ενημερώσω τον κόσμο.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved