Κατερίνα Ζαρίφη - Σπάνιο καρέ: Δείτε την παρουσιάστρια στην ηλικία των 15 ετών
Showbiz

Κατερίνα Ζαρίφη - Σπάνιο καρέ: Δείτε την παρουσιάστρια στην ηλικία των 15 ετών

Μία φωτογραφία της από την ηλικία των 15 ετών μοιράστηκε μαζί μας η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

Η παρουσιάστρια είναι η πιο ακοπλεξάριστη περσόνα της εγχώριας showbiz και το χιούμορ της είναι το σήμα κατατεθέν της. Η ίδια μοιράζεται καθημερινά πλούσιο υλικό από τη ζωή της στο instagram και μάλιστα εκτός από της υπέροχες φωτογραφίες που ανεβάζει, ποστάρει και τα πιο αστεία και χιουμοριστικά βίντεο.

zarifi-(4).jpg

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός που μας έχει εντυπωσιάσει και με τις υποκριτικές της ικανότητες, μοιράστηκε μαζί μας μία σπάνια εικόνα από τα παιδικά της χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, από την ηλικία των 15 χρονών και η ομοιότητα είναι συγκλονιστική! Τα μαλλιά της είναι ελαφρώς πιο σκούρα, αλλά όλα τα άλλα χαρακτηριστικά της είναι ακριβώς ίδια. Είναι πραγματικά σαν να μην πέρασε μια μέρα.

ζαριφη

Η Κατερίνα Ζαρίφη δεν είναι μόνη καθώς πρόσφατα εξομολογήθηκε πως με τον σύντροφό της Πάνο, είναι μαζί έναν χρόνο και σύντομα πρόκειται να γνωρίσει τους γονείς του.

«Ο καλός μου είναι από τα Γιάννενα, είναι σεφ, είναι καλός στη δουλειά του, είναι από τους ανθρώπους που πρώτα θαύμασα και μετά ερωτεύτηκα. Ο Πάνος έχει αντέξει ένα χρόνο, του σκαλίζουμε μάρμαρο θα γίνει μια τελετή στο Σύνταγμα. Ανεβοκατεβαίνουμε κι αυτός και εγώ – Παγκράτι – Κολιάτσου το έχουμε κάνει- μέχρι να δούμε αν θα έρθει προς τα κάτω. Θα πήγαινα άνετα στα Γιάννενα αλλά να μου βρεις να κάνω κάτι, όχι απαραίτητα την παρουσιάστρια, και σε τσιπουράδικο, να δέσω ποδιά στη μέση.Τον γάμο δεν το σκέφτομαι, είναι κάτι που δεν το είχα ποτέ ανάγκη.

Είναι καλός, κανονικός σε ύψος, πολύ για σπίτι, συνεσταλμένος, ευπροσήγορος με χριστιανικό φλερτ. Τους γονείς του ακόμα δεν τους έχω γνωρίσει, αλλά κοντοζυγώνει και αυτή η ώρα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved