Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο η παρουσιάστρια
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Έτσι θα περάσει τον Δεκαπενταύγουστο η παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη αυτό το Δεκαπενταύγουστο θα το περάσει με την οικογένειά της και δεν θα βρίσκεται στον επίγειο παράδεισό της, στα Άχλα της Άνδρου.

Το καλοκαίρι σημαίνει για την παρουσιάστρια – και για όλους μας - ξεγνοιασιά, χωρίς καθόλου σκοτούρες και απαλλαγμένη από κάθε επαγγελματική σκέψη ή άγχος και φέτος επέλεξε να μην είναι τόσο ενεργή στα social media.

elenimenegaki-3.jpg

Μόλις λοιπόν έριξε αυλαία η εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη έφυγε για τα Άχλα και εγκαταστάθηκε στον επίγειο παράδεισό της. Απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα με τα αγαπημένα της πρόσωπα, φόρτισε τις μπαταρίες της και… αυτές της μέρες ξεκίνησε να «αλωνίζει» με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο και τα παιδιά της τα νησιά του Ιονίου.

elenimenegaki-5.jpg

Η παρουσιάστρια εδώ και μήνες είχε προγραμματίσει ότι τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου δεν θα είναι στην Άνδρο αλλά με το σκάφος θα «οργώσει» τα νησιά που αγαπά και φέτος επέλεξε με την οικογένειά της να επισκεφθεί το Ιόνιο. Μάλιστα, είδαμε και τις πρώτες εικόνες της από το Μεγανήσι, που έχει μία αδυναμία και το έχει επισκεφτεί αρκετές φορές.

mak.png

Ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου η Ελένη Μενεγάκη θα βρίσκεται μακριά από τα Άχλα της Άνδρου, σε κάποιο νησί και θα απολαμβάνει μοναδικές στιγμές με την οικογένειά της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved