Το «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στη Λιζέτα Νικολάου: «Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι»
Showbiz

Το «αντίο» του Λάκη Λαζόπουλου στη Λιζέτα Νικολάου: «Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι»

Με μία φωτογραφία της Λιζέτας Νικολάου και δύο λόγια θέλησε να την αποχαιρετήσει ο Λάκης Λαζόπουλος δημόσια, καθώς όπως παραδέχεται και ο ίδιος, την είχε γνωρίσει μέσα από τη Χαρούλα Αλεξίου. 

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής προφανώς και εκτιμούσε ιδιαίτερα τη Λιζέτα Νικολάου ως καλλιτέχνη και θέλησε να της πει το δικό του «αντίο» με ένα απλό μήνυμα που ανάρτησε στα social media.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Λιζέτα, γεια σου. Σε γνώρισα μέσα από τη Χαρούλα, τη φίλη σου, και σε ήξερα απ’ τα τραγούδια σου. Ωραίες αναμνήσεις που τις παίρνεις έτσι βιαστικά και φεύγεις! Τι να πω; Ήσουν πάντα ένα πολύ καλό κορίτσι, ένας πολύ καλός άνθρωπος. Τεμέτερον».

Να θυμίσουμε ότι η Λιζέτα Νικολάου άφησε την τελευταία της πνοή σήμερα (11/8) μετά από μάχη λίγων ημερών στην εντατική. Βρέθηκε εκεί μετά από ένα ατύχημα που είχε πέφτοντας από τις σκάλες, όμως ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που την οδήγησαν στην εντατική.

Τελικά, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε και βύθισε στο απόλυτο πένθος τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τους καλούς της φίλους, κυρίως από τον καλλιτεχνικό χώρο.

1691773292482-65408923-lizeta-nikolaou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved