Το σπαρακτικό «αντίο» της Άντζελας Δημητρίου στη Λιζέτα Νικολάου: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα»
Showbiz

Το σπαρακτικό «αντίο» της Άντζελας Δημητρίου στη Λιζέτα Νικολάου: «Θα σ’ αγαπώ για πάντα»

Η Άντζελα Δημητρίου και η Λιζέτα Νικολάου τη δεκαετία του '80 είχαν συνεργαστεί σε νυχτερινό κέντρο και η απώλεια της τελευταίας δεν θα μπορούσε παρά να καταρρακώσει την αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια. 

Η Άντζελα Δημητρίου έψαξε και βρήκε στο προσωπικό της αρχείο φωτογραφίες κοινές τους από εκείνη την εποχή και τις ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλοντας έτσι να αποχαιρετήσει με τον δικό της τρόπο την αγαπημένη της φίλη.

lizeta-nikolaou.jpg

Στη λεζάντα των φωτογραφιών αυτών στις οποίες απεικονίζονται και άλλοι συνάδελφοί τους όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Άγγελος Διονυσίου και ο Δημήτρης Κοντολάζος, η Άντζελα Δημητρίου έγραψε:

«Θα σ’ αγαπώ για πάντα αγαπημένη μου φίλη. Οι κοινές μας στιγμές θα μείνουν ανεξίτηλες στην καρδιά μου. Καλό σου ταξίδι στο φως».

Να θυμίσουμε ότι η Λιζέτα Νικολάου έφυγε από τη ζωή χθες (11/8) αφού υπέκυψε στα τραύματά της μετά από πτώση της από σκάλες. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο εισήχθη στην εντατική όμως δύο μέρες μετά άφησε την τελευταία της πνοή, βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος τους δικούς της ανθρώπους, τους συγγενείς και τους φίλους της που την γνώριζαν και την αγαπούσαν.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Άντζελας Δημητρίου:

dimitriou-nikolaou.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved