Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου - Απαρηγόρητος ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης
www.ndpphoto.gr
Showbiz

Σε βαρύ κλίμα η κηδεία της Λιζέτας Νικολάου - Απαρηγόρητος ο γιος της, Αλέξανδρος Λιάνης

Σήμερα (14/8), συγγενείς και φίλοι συγκεντρώθηκαν στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά τη Λιζέτα Νικολάου που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Παρασκευή (11/8) σε ηλικία 71 ετών. 

Τραγική φιγούρα ο μοναχογιός της, Αλέξανδρος Λιάνης τον οποίο η τραγουδίστρια είχε αποκτήσει από τον γάμο της με τον γνωστό δημοσιογράφο και πολιτικό Γιώργο Λιάνη.

Κανένας από τους πολύ δικούς της ανθρώπους δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η Λιζέτα Νικολάου έφυγε τόσο ξαφνικά και απρόσμενα από τη ζωή και μάλιστα μετά από πτώση από σκάλες.

NIKOLAOU-LIZETA-scaled.jpg

Το χτύπημα της μοίρας

Η τραγουδίστρια ήταν διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου του Πειραιά από την περασμένη Παρασκευή (11/8) όταν θέλοντας να επισκεφθεί την τουαλέτα ενός καταστήματος, γλίστρησε από τις σκάλες και πέφτοντας χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Η κατάστασή της κρίθηκε εξαιρετικά σοβαρή από την πρώτη στιγμή από τους θεράποντες γιατρούς της και όσο περνούσαν οι ώρες, τόσο πιο πολύ επιβαρυνόταν η υγεία της. Το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν ένα 24ωρο μετά να υποκύψει η Λιζέτα Νικολάου στο σοβαρό της τραύμα και τελικά να αφήσει την τελευταία της πνοή.

lianis-lizeta.jpg

Mε τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Λιάνη με τον οποίο είχε αποκτήσει τον γιο της, Αλέξανδρο...

Στο άκουσμα του θανάτου της ο καλλιτεχνικό κόσμος συγκλονίστηκε και μερικοί από τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της χώρας μας εξέφρασαν τη θλίψη τους για τον χαμό της.

Σήμερα, η Λιζέτα Νικολάου πήρε το πιο δυνατό χειροκρότημα από όλους όσοι βρέθηκαν στο νεκροταφείο για να της πουν το τελευταίο «αντίο»...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved