«Έπεσε απ' τα σύννεφα» ο Μαρίνος Κόνσολος: Χρησιμοποιούν τα στοιχεία του σε εφαρμογή γνωριμιών
Showbiz

«Έπεσε απ' τα σύννεφα» ο Μαρίνος Κόνσολος: Χρησιμοποιούν τα στοιχεία του σε εφαρμογή γνωριμιών

Θύμα απάτης αγνώστων οι οποίοι χρησιμοποιούν τα προσωπικά του στοιχεία σε γνωστή εφαρμογή γνωριμιών έπεσε ο Μαρίνος Κόνσολος ο οποίος μάλιστα το έμαθε τυχαία από γυναίκα follower του!

Όλα ξεκίνησαν όταν η follower του τού έστειλε μήνυμα γράφοντάς του: «Γεια σου Μαρίνο. Είμαι πολύ θυμωμένη με τον εαυτό μου γιατί σε είδα στο Tinder και λόγω κεκτημένης ταχύτητας πάτησα το no και όχι το yes και έχασα την ευκαιρία για match. Και είπα δεν με νοιάζει θα του στείλω στο Instagram. Αυτά».

Ο Μαρίνος Κόνσολος, σοκαρισμένος από την αφελή αποκάλυψη της γυναίκας που τον είχε προσεγγίσει, θέλησε να αποκαταστήσει την αλήθεια, δημοσιεύοντας τα μηνύματά της και αποκαθιστώντας την αλήθεια για τον ίδιο.

Συγκεκριμένα έγραψε ο ηθοποιός: «Παιδιά δεν χρησιμοποιώ καμία από αυτές τις εφαρμογές γνωριμιών. Ο μόνος αληθινός μου λογαριασμός είναι αυτός εδώ. Τίποτα άλλο».

Φυσικά ο Μαρίνος Κόνσολος δεν είναι ο μοναδικός επώνυμος που έχει πέσει θύμα στο διαδίκτυο αν και πιο «δημοφιλής» απάτη είναι όταν χρησιμοποιούν το όνομα και τη δημοφιλία κάποιου για την προώθηση προϊόντων, χωρίς τη συγκατάθεση του εκάστοτε «θύματος».

konsolos-apati.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved