Εντυπωσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου! Οι elegant φωτογραφίες της με λευκό μαγιό στη Χαλκιδική
Showbiz

Εντυπωσιάζει η Σίσσυ Χρηστίδου! Οι elegant φωτογραφίες της με λευκό μαγιό στη Χαλκιδική

Μετά τις υπέροχες διακοπές της σε Ρόδο, Μυτιλήνη και Πάτμο η Σίσσυ Χρηστίδου επέστρεψε στη Χαλκιδική και για να γιορτάσει τον Δεκαπενταύγουστο αλλά και για τα γενέθλια του γιου της. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega Χαμογέλα και πάλι, λίγες ημέρες πριν βρεθεί και πάλι στην Αθήνα απολαμβάνει όμορφες διακοπές στο πλευρό αγαπημένων της προσώπων.

sissychristidou_366429541_837897321172838_9101392748875099330_n.jpg

Δεν παραλείπει φυσικά να μοιράζεται με τους followers της φωτογραφίες από στιγμές που η ίδια θέλει να μοιραστεί!

Οι τελευταίες όμως είναι το κάτι άλλο καθώς πόζαρε με το λευκό της μαγιό μέσα σε πισίνα!

Δες την στη gallery

Η ανακοίνωση του MEGA για τη Σίσσυ Χρηστίδου

"Το MEGA με μεγάλη χαρά ανανεώνει τη συνεργασία του με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η δημοφιλής παρουσιάστρια που άλλαξε τα Σαββατοκύριακά μας μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή της «Χαμογέλα και πάλι!» θα συνεχίσει να μοιράζει το πιο εγκάρδιο χαμόγελο της ελληνικής τηλεόρασης.

SISI.jpg

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανήκει στο δυναμικό του MEGA από το 2021 και έχει καταφέρει να συνδυάσει πολύ εύστοχα την ψυχαγωγία με την ενημέρωση, αγγίζοντας με προσοχή και ευαισθησία πολλά φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Έχει αποδείξει ότι ασχολείται σε βάθος με ζητήματα που απασχολούν την κοινή γνώμη και τα αναδεικνύει βασισμένη στη σωστή έρευνα της δημοσιογραφικής της ομάδας, δείχνοντας εμπιστοσύνη και σεβασμό στους συνεργάτες της.

Με πηγαίο χιούμορ, έξυπνο σχολιασμό, μοναδική άνεση στις συνεντεύξεις, καλά αντανακλαστικά και ένα από τα πιο φωτογενή πρόσωπα της μικρής οθόνης, η Σίσσυ Χρηστίδου συνεχίζει να ανήκει στο δυναμικό του MEGA.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: BARKING WELL MEDIA"

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved