Ο Νίκος Ψαρράς σε ένα σπάνιο καρέ με τον 9χρονο γιο του, Πάνο από τις διακοπές τους στην Ιαπωνία
Showbiz

Ο Νίκος Ψαρράς σε ένα σπάνιο καρέ με τον 9χρονο γιο του, Πάνο από τις διακοπές τους στην Ιαπωνία

Ο Νίκος Ψαρράς εκτός από σπουδαίος ηθοποιός του θεάτρου και της τηλεόρασης είναι ένας υπέροχος πατέρας αφού έχει δημιουργήσει την δική του οικογένεια. Ο ίδιος κρατάει χαμηλούς τόνους στο κομμάτι της προσωπικής του ζωής και τώρα έκανε την έκπληξη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instargam.

Ο Νίκος Ψαρράς μοιράστηκε ένα σπάνιο φωτογραφικό καρέ με τον 9χρονο γιο του, Πάνο από τις διακοπές τους στην Ιαπωνία. Στην εικόνα που θα δείτε παρακάτω, βλέπουμε μπαμπά και γιο να φοράνε κιμονό.

Μία παλαιότερη ανάρτηση του ηθοποιού με τον γιο του!

PSARRAS

Ο Νίκος Ψαρράς είναι ζευγάρι με την Έλενα Καρακούλη από το 2012 και απέκτησαν το 2014 τον γιο τους, Πάνο ο οποίος είχε και την ονομαστική του εορτή χτες 15/8.

nikospsarras-5.jpg

Ο ίδιος μοιράστηκε την παρακάτω εικόνα. Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες! Χρόνια πολλά στον γιο μου who’s following and he’s big in Japan!».

psarras

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύζυγό του, Έλενα Καρακούλη, και τον γιο τους, σε παλαιότερη συνέντευξη: «Την Έλενα τη γνώρισα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ στο Εθνικό. Με το που την κοίταξα το πρώτο που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσε αυτή η γυναίκα να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Τα πράγματα έγιναν εύκολα μεταξύ μας, σαν από πάντα. Μας πήρε βέβαια πολύ καιρό να βρεθούμε –σαράντα χρόνια! Είμαστε μαζί περίπου δέκα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved