Αγοραστή Αρβανίτη: Έζησε τον «εφιάλτη» στην Εθνική Οδό! «Ήταν αδιανόητο»
Showbiz

Αγοραστή Αρβανίτη: Έζησε τον «εφιάλτη» στην Εθνική Οδό! «Ήταν αδιανόητο»

Ανάμεσα στους χιλιάδες πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό και η Αγοραστή Αρβανίτη!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα βυτιοφόρο όχημα, το οποίο στο εσωτερικό του μετέφερε 7,5 τόνους υγροποιημένου αερίου, τυλίχτηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα ο κόσμος που ήταν καθοδόν να εγκλωβιστεί επί 7 ώρες στους δρόμους.

agorasti_arvaniti_332060421_560798432470593_638373462360530127_n.jpg

Η ηθοποιός σύντροφός του Θανάση Τσαλταμπάση μοιράστηκε την εφιαλτική της περιπέτεια αφού χρειάστηκε κι εκείνη να μείνει επί ώρες κλεισμένη στον αυτοκίνητό της.

«Το σημερινό στην Εθνική Οδο που ζήσαμε εμείς και πόσες χιλιάδες άνθρωποι ήταν απλώς αδιανόητο. Δυο ώρες περίπου μετά το συμβάν περάσαμε τα διόδια της Ελευσίνας ελεύθερα αλλά χωρίς καμία ενημέρωση για το συμβάν με το βυτιοφόρο και για το τι μας περιμένει λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω. Μποτιλιαρισμένοι ,σημειωτον για 3 ώρες (εμείς τουλάχιστον) . Ένας άνθρωπος από την κρατική μηχανή δεν ενημέρωνε για την εξέλιξη της κατάστασης, απλώς μέσα στο αμάξι με 37-38 βαθμούς να περιμένεις .. κανένας τρόπος διαφυγής και καμία ενημερωση . Τα διόδια της Ελευσίνας τα έκλεισαν απ’οτι διάβασα στις 17:00, δηλαδη περίπου 4 ώρες μετά το συμβάν. Γιατί δεν το έκαναν νωριτερα; Ή γιατί δεν ενημέρωναν τον κόσμο στα διόδια άμεσα από το περιστατικό με το βυτιοφόρο να γνωρίζουμε; Δε θέλω να φανταστώ τι τράβηξαν άνθρωποι που έπρεπε να συνεχίσουν το δρόμο τους ,(εμείς με τα χίλια ζόρια γυρίσαμε πίσω Αθήνα) ή οι άνθρωποι που η βενζίνη δεν ήταν επαρκής ή τα αιρ κοντισιον ή ηλικιωμένοι ,παιδιά,ζώα…νερά μη επαρκή .. απίστευτη ταλαιπωρία ! Τουλάχιστον την επόμενη φορά να θυμηθώ να γκουκλαρω τι συμβαίνει στους δρόμους …Ελπίζω να είναι όλοι οι άνθρωποι και τα ζώα καλα και τουλάχιστον να έμειναν μόνο στην ταλαιπωρία.», έγραψε η ίδια.

Δες την ανάρτησή της

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-1882023-85220-pm.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved