Καλή Καλό: Δίνει την απάντηση της για τα οστά που βρέθηκαν στο σπίτι της και συγκλονίζει
Showbiz

Καλή Καλό: Δίνει την απάντηση της για τα οστά που βρέθηκαν στο σπίτι της και συγκλονίζει

Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περιπέτεια της Καλή Καλό σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Espresso. Η ίδια έδωσε την απάντηση της για το μακάβριο εύρημα στο σπίτι της καθώς πριν από μερικούς μήνες εντοπίστηκαν τα οστά του γιου της κάτω από το κρεβάτι της. 

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα η σπουδαία ηθοποιός βρίσκεται πλέον σε ένα από τα καλύτερα δωμάτια του Γηροκομείου Αθηνών όπως αποκάλυψε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ και βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας, Σπύρος Μπιμπίλας.

Η ηθοποιός, ύστερα από δική της έκκληση, παρότρυνε τη γυναίκα που τη φρόντιζε να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο, λόγω της δύσπνοιας που είχε. Στη συνέχεια όταν έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις από τους γείτονές της, κανείς δεν έβαζε την υπογραφή για την ευθύνη της μεταφοράς.

kali_kalo.jpg

Καλή Καλό

Η 97χρονη Καλλιόπη Καλοχριστιανάκη, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, μίλησε στην Espresso για όλους και για όλα.

«Αν η Ελλάδα είχε δέκα ακόμη ιδρύματα όπως το Γηροκομείο Αθηνών, όλοι οι ηλικιωμένοι θα ήταν οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι της Γης» ανέφερε συγκινημένη και καθισμένη πλέον μόνιμα στο αναπηρικό της καροτσάκι. «Στην αρχή είχα πει του Μπιμπίλα ότι δεν θέλω να πάω σε ίδρυμα. Θέλω να πεθάνω στο σπίτι μου. Δεν ξέρω πως μου είχε περάσει η εικόνα ότι τα ιδρύματα είναι κατάντια. Όταν όμως μετά από παρακλήσεις με μετέφεραν εδώ, νιώθω σαν αν είμαι στον παράδεισο. Έχω τα πάντα και φυσικά δεν έχω το άγχος των εξόδων».

Όταν η συζήτηση έφτασε στο μακάβριο εύρημα, τα οστά του γιου της, που βρήκαν ο Σπύρος Μπιμπίλας κι οι αστυνομικοί κάτω από το κρεβάτι της όταν πήγαν να μεταφέρουν τα πράγματά της και να ξενοικιάσουν το σπίτι της, η Καλή Καλό είπε: «Αυτά ήταν τα οστά του γιου μου, της μεγάλης μου λατρείας. Αυτό το παιδί ήταν όλη μου η ζωή. Και που δεν πήγα για να το γιατρέψω. Πάνω από δέκα χρόνια γύρισα όλο τον κόσμο για να το κάνω καλά. Δεν τα κατάφερα.

368989840_2020642568275172_937003969364007420_n.jpg

Όταν έγινε η εκταφή, δεν μπορούσα να βάλω τα οστά του στο οστεοφυλάκιο μαζί με τα άλλα. Το θεωρούσα σαν να τα πετούσα. Κι εμείς οι Κρητικοί τιμούμε τους νεκρούς μας. Τα πήρα με ευλάβεια, τα έπλυνα και τα τοποθέτησα σε ένα λευκό σεντόνι και τα έβαλα σε ένα μικρό ξύλινο κουτάκι. Ήθελα να νιώθω ότι ο γιος μου είναι κοντά μου. Και τα είχα εκεί 45 χρόνια. Δεν έκανα κανένα έγκλημα. Τα οστά του γιου μου είχα και για εμένα είναι ιερό πράγμα».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved