Σοφία Φαραζή: Το μαγευτικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη και η σπάνια φωτό με τον σύζυγό της
Showbiz

Σοφία Φαραζή: Το μαγευτικό ταξίδι στη Ζανζιβάρη και η σπάνια φωτό με τον σύζυγό της

Μαγεμένη από το ταξίδι της στη Ζανζιβάρη η Σοφία Φαραζή.

Η ηθοποιός, η οποία έκανε ένα πολύ δυναμικό comeback μέσα από τη σειρά του Ant1 «Παγιδευμένοι», δεν επέλεξε κάποιον νησιωτικό προορισμό στην Ελλάδα αλλά τη Ζανζιβάρη με τις παραδεισένιες παραλίες και τα καταγάλανα νερά, χαρίζοντάς μας ένα μοναδικό φωτογραφικό άλμπουμ.

sofia_farazi_368135113_142643245552067_2316061857365368718_n.jpg

Η τηλεοπτική Χρύσα, παρέα με τον σύζυγό της και την κόρη τους, περνούν απίθανες στιγμές απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές, τις τοπικές λιχουδιές, τις βόλτες με τους ντόπιους αλλά και τις εξερευνήσεις με τη βάρκα.

Ένα ταξίδι ιδανικό ώστε να «φορτίσει» τις μπαταρίες της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα τη βρει ξανά στη σειρά με νέες περιπέτειες.

Δες τις φωτογραφίες

«Αυτό που με έκανε να επιστρέψω και να πω "ναι" στη σειρά είναι το ότι δεν είχα κάνει ποτέ δραματικό ρόλο στην τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια πήγαινα σε casting και θεωρούσαν ότι μικροδείχνω για μαμά και δεν έκλεινα τελευταία στιγμή τον ρόλο εξαιτίας αυτού. Ενώ τους έλεγα ότι είμαι μαμά έχω ένα κορίτσι 8 - 9 χρονών ανάλογα τη χρονιά που πέρναγε, δεν μου έδιναν τον ρόλο. Και μόλις μου είπαν ότι τους «Παγιδευμένους» θα κάνω μια μητέρα δυο παιδιών και η μια κόρη μου θα είναι στην εφηβεία, αυτό με ενθουσίασε. Έτσι, το ότι θα δοκιμαζόμουν επιτέλους σε έναν δραματικό ρόλο, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό σενάριο και το ότι η μητέρα μου θα ήταν η Ντίνα Μιχαηλίδου, με ενθουσίασαν Και είπα αμέσως το ναι», έχει πει η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved