H Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι το απόλυτο summer girl! Ποζάρει με σορτς, καπέλο & εντελώς αμακιγιάριστη!
Showbiz

H Ελεονώρα Ζουγανέλη είναι το απόλυτο summer girl! Ποζάρει με σορτς, καπέλο & εντελώς αμακιγιάριστη!

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι της Ελεονώρας Ζουγανέλη να είναι φουλ στις sold out συναυλίες της ανά την Ελλάδα, ξεκλέβει όμως λίγο χρόνο για μια βουτιά!

Και η Ελεονώρα είναι το απόλυτο summer girl που θες να βλέπεις ξανά και ξανά καθώς το γούστο της είναι αδιαμφισβήτητο και οι εμφανίσεις της μια προς μια ακόμη κι όταν πρόκειται για μια εξόρμηση στη θάλασσα. Και για μια ακόμη φορά μας έκανε να τη «χαζέψουμε».

elzouganeli_366747161_18398338177027372_6678219717099603561_n.jpg

Πόζαρε εντελώς αμακιγιάριστη και με το σύνολο που αγαπάς. Επέλεξε τζιν σορτς, στιλάτες σαγιονάρες, το ολόσωμο μαύρο μαγιό της κι ένα ψάθινο καπέλο!

Τα σχόλια στην ανάρτησή της πήραν «φωτιά» με τους followers της για μια ακόμη φορά να αποθεώνουν εκτός από τη φωνή της και την εμφάνισή της.

«Τα ταξίδια συνεχίζονται…Αδιάκοπα. Συναυλίες, πρόβες, συναντήσεις. Τραγούδια, νέα κριμένα, νέοι συνεργάτες, νέες εμπειρίες. Να χωρέσω μια κλεφτή, βιαστική βουτιά για το καλό; Θα το τολμήσω…Και μην το πεις πουθενά», έγραψε η ίδια στη λεζάντα.

Δες την κι εσύ

https://www.instagram.com/p/CwKL7m5MS35/

«Ήθελα να αλλάξω. Άργησα να αγαπήσω το σώμα μου και πάντα έχω αγωνία γι’ αυτό. Έχω αρχίσει να είμαι καλή μαζί μου. Σίγουρα το αγαπώ, σέβομαι και το εκτιμώ ότι είναι απίκο στις ορέξεις μου. Προσπαθώ να είμαι δοτική σε αυτό, από να φροντίζω την διατροφή μου και να μην πίνω, μέχρι να γυμνάζομαι.

Προσπαθώ, το ξαναλέω, δεν τα καταφέρνω πάντα. Με αυτό παλεύω, αλλά τουλάχιστον έχω αρχίσει να βλέπω το σώμα μου και να το συμπαθώ. Να θέλω να το φροντίζω και να του δίνω εκεί που αξίζει κόπο σε όλα τα επίπεδα», έχει πει η ίδια για την αλλαγή στο σώμα της μετά την απώλεια των κιλών της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved