Άρτεμις Αστεριάδη: «Για να μην με φέρετε κάποιοι σε δύσκολη θέση, όχι δεν είμαι έγκυος»
Showbiz

Άρτεμις Αστεριάδη: «Για να μην με φέρετε κάποιοι σε δύσκολη θέση, όχι δεν είμαι έγκυος»

Διακοπές στην Πάρο απολαμβάνει με την οικογένεια της η Άρτεμις Αστεριάδη.

Η όμορφη μανούλα πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του γιου της φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό με την ίδια να εξηγεί στη λεζάντα της φωτογραφίας πως η φουσκωμένη της κοιλίτσα δεν είναι εγκυμοσύνη.

Η ίδια μάλιστα το έγραψε προκειμένου, όπως είπε, τα σχόλια να μην τη φέρουν σε δύσκολη θέση και πως αυτό το ελαφρύ πρήξιμο είναι αποτέλεσμα προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει.

artemis_asteriadi_368560121_834852291678572_7377932205576046302_n.jpg

«Μάμα κάτσε λίγο εκεί να σε βγάλω μια γωντογαφία που χαιρετάει ο ήλιος το φεγγάρι για να φύγει έτσι περιγράφει το ηλιοβασίλεμα ο γιος μου αυτές είναι οι φωτογραφίες δεν τις πειράζω καθόλου έχουν φίλτρο αγάπης δεν χρειάζονται αλλά φίλτρα !!!(και σου απαντάω από τώρα όχι δεν είμαι έγκυος είχα ένα θέμα υγείας για να μην με φέρετε κάποιοι σε δύσκολη θέση σας προλαβαίνω .)», έγραψε η ίδια.

«Οι σωματικές αντοχές μου αλλά και οι ψυχικές είναι στον πάτο αλλά ακόμα κρατιέμαι, σκέφτομαι ότι κάθε μέρα που περνάει, γλιτώνουμε και τη θερμοκοιτίδα μετά σκέφτομαι αυτά τα ματάκια που θα αντικρίσω. Ε βουρκώνω από ευτυχία, κοιτάζω τον Δημητράκη μου και λέω, Ε αξίζει κάθε πόνος. Συνέχισε μην τα παρατάς και μετά κλαίω πάλι… Άτιμο πράγμα οι ορμόνες … ΕΣΥ; Είχες εύκολη εγκυμοσύνη ή σαν εμένα; Γιατί εγώ παίρνω δύναμη από εσάς όταν μοιράζεστε τις ιστορίες σας μαζί μου #pregnant#32weekspregnant#mom#mather#boys#»!», είχε γράψει η ίδια όταν αντιμετωπίζει προβλήματα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved