Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Σαν Ελληνίδα θεά», της γράφουν στη μοναδική φωτό της με μπικίνι
Showbiz

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Σαν Ελληνίδα θεά», της γράφουν στη μοναδική φωτό της με μπικίνι

Σε «πυρετό» γυρισμάτων είναι αυτή την περίοδο η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιας που ηρωίδα της μπαίνει σε νέες περιπέτειες πριν τον πολυπόθητο σασμό!

Ωστόσο λίγο χρόνο για διακοπές και όμορφες στιγμές με την οικογένειά της στην παραλία, ξέκλεψε κι έτσι μας χάρισε κι εμάς ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη θάλασσα με τις κόρες της. «Female power on the beach
#Φαλάσσαρνα #Falassarna», έγραψε και τα κολακευτικά σχόλια κάτω από το ποστ της πήραν «φωτιά».

marilita_lampropoulou_366290459_18372053497016226_4150027004439775025_n.jpg

«Το σώμα αυτό είναι αλλού…σαν Ελληνίδα θεά», της έγραψαν και μας βρίσκουν απόλυτα σύμφωνους.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου διαθέτει υπέροχη σιλουέτα με το μαύρο της μπικίνι να την αναδεικνύει τέλεια!

https://www.instagram.com/p/Cu4sqcYIOFd/

«Ομολογώ ότι δεν ακολουθώ κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα άσκησης ή διατροφής. Παρ’ όλα αυτά, γενικώς κινούμαι. Δεν λιμνάζω, δεν αράζω. Έχω και μια αίσθηση της ισορροπίας σχετικά με το φαγητό. Junk food θα τύχει να φάω, αλλά όχι σε καθημερινή βάση. Νομίζω ότι ο οργανισμός μου το ζητάει να φάω λίγο από όλα. Επίσης, περπατάω, γυμνάζω το σώμα μου, χωρίς όμως να ασκούμαι εξειδικευμένα. Παλιότερα έκανα σύγχρονο χορό. Πλέον δεν έχω χρόνο, ούτε είμαι τόσο φανατική ώστε να συμπτύξω την ημέρα μου για να βρω τον απαραίτητο χρόνο για άσκηση. Μπορεί, όμως, να τύχει να έχω όρεξη και να κάνω στο σπίτι ασκήσεις ή να βάλω μουσική και να χορέψω.», έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή η ίδια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved