Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη! Φόρεσε το vintage τζιν παντελόνι της μητέρας της
Showbiz

Συγκινεί η Ιωάννα Τούνη! Φόρεσε το vintage τζιν παντελόνι της μητέρας της

Μετά τις πολυήμερες διακοπές τους η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου επέστρεψαν στη βάση τους.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης παρέμεινε στην Αθήνα ενώ η Ιωάννα παρέα με τον γιο της ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να τακτοποιήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

j.touni_364223683_301449269004664_6094258291125907390_n.jpg

Σε μια από τις αναρτήσεις της λοιπόν από τη συμπρωτεύουσα πόζαρε στον καθρέφτη με ένα τζιν παντελόνι που ενθουσίασε τις followers της αφού δεν σταμάτησαν να τη ρωτάνε από πού είναι και πώς θα το βρουν. «Μου έχετε στείλει άπειρα μηνύματα για το αυτό το τζινάκι που φοράω σήμερα. Είναι vintage και είναι της μαμάς μου, οπότε δεν νομίζω ότι μπορείτε να το βρείτε εύκολα», λέει η ίδια στο βίντεο που μοιράστηκε εμφανώς συγκινημένη.

Θυμίζουμε πως η μητέρα της Ιωάννας Τούνη έδινε μάχη εδώ και λίγα χρόνια με τον καρκίνο

«Μανούλα μου…
Δεν ξέρω αν οι λέξεις είναι αρκετές για να εκφράσουν όσα αισθάνομαι αυτή την στιγμή! Ξέρω όμως, πως όταν γίνω μαμά, θέλω να γίνω ακριβώς σαν εσένα!!! Σε ευχαριστώ για την απεριόριστη αγάπη που μου έδωσες, για την στήριξη σου σε ΟΛΑ όσα ήθελα να κάνω και να γίνω -ακόμη και αν δεν σε έβρισκαν απόλυτα σύμφωνη- ευχαριστώ για τον «χώρο» & την διακριτική καθοδήγηση σου, που με έκαναν τον άνθρωπο που έχω γίνει σήμερα. Ήσουν για εμένα μάνα και πατέρας μαζί! Η πιο δυνατή γυναίκα που έχω γνωρίσει…. δυνατή μέχρι τέλους & γεμάτη ελπίδα και θετική σκέψη πάντα! Αν και δεν το είχα συνειδητοποιήσει μέχρι τώρα, πλέον ξέρω πως εσύ ήσουν και θα είσαι η προσωπική μου ηρωίδα! Σ’ΑΓΑΠΩ ΜΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΨΥΧΗ & ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ…. Δεν λέω αντίο! Είμαι σίγουρη πως θα συναντηθούμε ξανά μια μέρα… και πως μέχρι τότε θα με προσέχεις από ψηλά.… Σου υπόσχομαι να μην χάσω το χαμόγελο μου, να γίνομαι ολοένα και καλύτερη, να ζω την κάθε μέρα σαν να ήταν η τελευταία & να αγαπώ αληθινά και ολοκληρωτικά, όπως μου έμαθες εσύ!

ΜΑΜΑΚΑ ΜΟΥ ❤️», είχε γράψει η Ιωάννα Τούνη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved