Ήβη Αδάμου: Η κόρη της, Ανατολή μεγάλωσε και την καμαρώνει να κάνει extreme sports!
Showbiz

Ήβη Αδάμου: Η κόρη της, Ανατολή μεγάλωσε και την καμαρώνει να κάνει extreme sports!

Η Ήβη Αδάμου ήταν μόλις 24 ετών όταν γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Σήμερα, στα 29 της, την καμαρώνει και απολαμβάνει μαζί της τις χαρές της ζωής. 

Η τραγουδίστρια, προφανώς δεν θα άλλαζε με τίποτα την επιλογή της να γίνει μητέρα τόσο νωρίς, με την πολύτιμη πάντα υποστήριξη του συζύγου της Μιχάλη Κουινέλη, ή αν προτιμάτε Stavento ο οποίος είναι το άλλο της μισό, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η Ήβη Αδάμου έχει καταφέρει, παρά το νεαρό της ηλικίας της να ισορροπήσει ανάμεσα σε καριέρα και μητρότητα με τον πλέον απλό τρόπο, δίνοντας όποτε μπορεί μεγαλύτερη βαρύτητα στον χρόνο που περνάει με την κόρη της Ανατολή η οποία φυσικά και είναι η απόλυτη προτεραιότητα τόσο της ίδιας όσο και του Μιχάλη Κουινέλη.

ivi-adamou.jpg

Και φυσικά όποτε της δίνεται η ευκαιρία, ο χρόνος της είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην 5χρονη πριγκίπισσά της που άρχισε να γνωρίζει τον κόσμο όλο και καλύτερα, όλο και περισσότερο.

Η τραγουδίστρια μάλιστα ανέβασε φωτογραφίες τους από εξόρμησή τους σε παιδικό πάρκο για extreme sports όπου η Ανατολή έδειξε να το χαίρεται πολύ. Το ίδιο βέβαια και η περήφανη μαμά που δεν έχανε από τα μάτια της την κόρη της.

ivi-adamou-2.jpg

Η Ανατολή κάνει exreme sports και το χαίρεται!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved