Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Παύλος Δημητριάδης
Media

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος και εκδότης Παύλος Δημητριάδης

Ο δημοσιογραφικός κόσμος πενθεί για την απώλεια του Παύλου Δημητριάδη ο οποίος υπήρξε εκδότης της επιχειρηματικής εφημερίδας Deal. 

Με μία λιτή ανακοίνωση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρέτησε τον γνωστό δημοσιογράφο και εκδότη:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με θλίψη ανακοινώνει το θάνατο του συναδέλφου Παύλου Δημητριάδη. Θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση της Ενώσεως».

Ο Παύλος Δημητριάδης γεννήθηκε την Αθήνα τον Μάιο του 1959 και υπήρξε εκδότης και διευθυντής και των εφημερίδων "Espresso" και "PRESS Time".

Σπούδασε το αντικείμενό του και ξεκίνησε την καριέρα του στον χώρο των media από την εφημερίδα "Απογευματινή", όπου αφοσιώθηκε για 20 χρόνια στο ελεύθερο ρεπορτάζ.

Κάλυψε ρεπορταζιακά σπουδαία γεγονότα της τότε επικαιρότητας όπως ήταν η πτώση του καθεστώτος Τσαουσέσκου στη Ρουμανία, ενώ έκανε συνεντεύξεις δεκάδων προσωπικοτήτων της ελληνικής και παγκόσμιας σκηνής. Είχε μάλιστα γράψει και βιβλίο με τίτλο «Ρουμανία, η εξέγερση ενός λαού» γνωρίζοντας εκ των έσω τα πράγματα καθώς είχε πάντα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ.

Κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με δεκάδες εφημερίδες και περιοδικά, όπως το "Έθνος", η "Καθημερινή", ο "Θησαυρός" και το "Εμπρός".

Έκανε και πέρασμα από την τηλεόραση παρουσιάζοντας στην ΕΡΤ την εκπομπή "2 ρεπόρτερς 1 θέμα". Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 παρουσίαζε την εκπομπή "Ελλάδα SOS".

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved