Μάγδα Τσαγγάνη: «Οι γιατροί με θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Ζω από θαύμα»
Showbiz

Μάγδα Τσαγγάνη: «Οι γιατροί με θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Ζω από θαύμα»

«Ζω χάρη στην πίστη μου» παραδέχεται η Μάγδα Τσαγγάνη σε συνέντευξή της μιλώντας για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο μακρινό παρελθόν που όμως δεν μπορούν να φύγουν από τη μνήμη της... 

Η αγαπημένη ηθοποιός εξιστορεί μία πολύ σκοτεινή περίοδο της ζωής της, παραδέχεται ότι πιστεύει πολύ στον Θεό ενώ για ακόμα μία φορά θυμάται τη φρίκη που έζησε όταν δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο...

Η πίστη αποτελεί καταφύγιο για εσάς...

Ζω χάρη στην πίστη μου. Όταν ήμουν επτά ετών είδα την τελευταία στιγμή ένα αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μου. Δεν πρόλαβα να αντιδράσω. Το επόμενο που θυμάμαι είναι τον πατέρα μου από πάνω μου στο νοσοκομείο που έκλαιγε. Έκλαιγε από τη χαρά του που έζησα, αφού οι γιατροί με θεωρούσαν κλινικά νεκρή. Ζω από θαύμα και το χρωστάω στην Παναγία και τον Άγιο Νεκτάριο. Είναι όμως μια ιστορία που δεν θέλω να φέρνω στη μνήμη μου.

200806231011350.0574_MANOS_PAPAGIANIS_TASOS_KOSTIS_MAGDA_TSAGANI_2262008.jpg

Έχετε δει τον Άγιο μπροστά σας;

Ναι, είδα τον Άγιο Νεκτάριο πριν χειρουργηθώ για τον καρκίνο. Και όταν ήμουν 14 ετών έβαλα το αυτί μου στον τάφο του στο Μοναστήρι και άκουσα χτυπήματα.

Έχετε βιώσει σεξουαλική παρενόχληση;

Ένας ζεν πρεμιέ της εποχής, ενώ ήμασταν σε περιοδεία και είχαμε πάει στα καμαρίνια και μου είπε: «Σε παρακαλώ, Μάγδα, μπορείς να μου τακτοποιήσεις τα πουκάμισά μου;». Τότε έκλεισε την πόρτα στο καμαρίνι, άνοιξε το φερμουάρ του παντελονιού του και μου έκανε άσεμνες επιδείξεις. Έπαθα σοκ και με έλουσε κρύος ιδρώτας. Φοβήθηκα μην μου ορμήσει. Παρόλα αυτά διατήρησα την ψυχραιμία μου «Σας παρακαλώ... αυτά που κοροϊδεύω... δεν τα κάνω... αφήστε με να φύγω». Ευτυχώς παραμέρισε, με κοίταξε υποτιμητικά, εγώ άνοιξα την πόρτα κι έφυγα.

Τι εύχεστε για το μέλλον;

Να είναι καλά όλος ο κόσμος και σύντομα να τελειώσουν τα βάσανά μας.

Πηγή: Λοιπόν

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved