Καινούργιου: Απαντά σε δημοσίευμα για τον άνδρα που περπατούσε αγκαλιά – «Θα σας το χαλάσω»
Showbiz

Καινούργιου: Απαντά σε δημοσίευμα για τον άνδρα που περπατούσε αγκαλιά – «Θα σας το χαλάσω»

H Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε από τις διακοπές της και ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα σεζόν της εκπομπής της, Super Κατερίνα στον Alpha, όμως είδε ένα δημοσίευμα που την αφορούσε και θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι ο νέος της έρωτας.

Συγκεκριμένα, δημοσίευμα περιοδικού έχει φωτογραφίες της αγκαλιά με έναν άντρα και αναφέρει ότι είναι ο νέος της έρωτας.

Όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και η ίδια απάντησε με μία ανάρτησή της, αφού αυτός ο άντρας που περπατά αγκαλιά στην Αντίπαρο είναι ο αδερφός της.

«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά είναι ο… αδελφός μου!» έγραψε σε story της. Και ακολούθησε ακόμα ένα γράφοντας με χιούμορ: «Από τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει. Θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς».

katken85_370569683_18384062260055557_2701593886777892617_n.jpg

Στην τελευταία εκπομπή της η παρουσιάστρια είχε αναφέρει για την προσωπική της ζωή«Άρα θα μείνω «μπακούρι» για μια ζωή θες να μου πεις; Δεν θέλω έναν άνθρωπο «τσαντάκι», θέλω έναν άνθρωπο να τον θαυμάζω, να τον ερωτευτώ, να τον γουστάρω...Ας έχει κι αυτός τις δουλειές του και θα βρισκόμαστε το βράδυ μια χαρά κι αν κάνουμε παιδιά θα τα αναλάβω εγώ όλα μια χαρά. Η Σταματίνα (Τσιμτσιλή) δεν έχει τρία παιδιά, δεν κάνει επιτυχία; Η Φαίη δεν έχει παιδιά, η Μενεγάκη...Όλες έχουν».

Ενώ σε άλλο σημείο στην ίδια εκπομπή είχε πει: «Μια χαρά λίγο μικρότερος δεν μας ενοχλεί, δεν με ενδιαφέρει να έχει λεφτά, με ενδιαφέρει να δουλεύει, να κάνουμε πράγματα μαζί..»!

Δείτε παρακάτω την απάντησή της στο εξώφυλλο περιοδικού που την έχει φωτογραφίες αγκαλιά με έναν άντρα και αναφέρει ότι είναι ο νέος της έρωτας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved