Αθανασίου: «Θέλω τα παιδιά μου να φτιάξουν τη δική τους προσωπικότητα όσο πιο έντιμα γίνεται»
Showbiz

Αθανασίου: «Θέλω τα παιδιά μου να φτιάξουν τη δική τους προσωπικότητα όσο πιο έντιμα γίνεται»

Ο Μάριος Αθανασίου μιλά για τη συμμετοχή του στη σειρά «Ο πρώτος από εμάς», ξεδιπλώνει τη φιλοσοφία του για τη ζωή και αναγνωρίζει την ευθύνη του ως πατέρας τριών παιδιών

Η νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ο πρώτος από εμάς» έρχεται τον Σεπτέμβριο φιλοδοξώντας να γίνει η νέα μας συνήθεια. Πρόκειται για μια σειρά-ύμνο στη φιλία, με στόχο να μας κάνει να αναθεωρήσουμε τις προτεραιότητές μας. Ο Μάριος Αθανασίου είναι ένας εκ των έξι καλών φίλων που πρωταγωνιστούν.

«Πρόκειται για μια κοινωνική σειρά που κύριο θέμα της είναι να ξαναδούμε τη ζωή μας όπως πρέπει, με τις βασικές επιθυμίες μας τα "θέλω" μας, αυτά που ξεκινήσαμε, αυτά που ονειρευτήκαμε. Η σειρά αναφέρεται στον βίαιο τρόπο που μια παρέα σαραντάρηδων, οι οποίοι είναι μαζί από τα φοιτητικά τους χρόνια, έρχεται αντιμέτωπη με ένα πρόβλημα. Ξαφνικά συνειδητοποιούν ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

athanasiou-(4).jpg



Οι έξι φίλοι της σειράς είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης η Αθηνά Οικονομάκου, η Λένα Δροσάκη, η Βίβιαν Κοντομάρη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και ο Μάριος Αθανασίου, ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο.

«Είναι ένας άνθρωπος με οικογένεια, με δύο παιδιά, έχει τη δουλειά του, το σπίτι του, έχει στήσει σωστά τα κοινωνικά και οικογενειακά ζητούμενα. Εχει, όμως φορτωθεί με πάρα πολλά, ίσως παραπάνω από όσο πρέπει, συμβιβασμούς υποχρεώσεις και ήρθε αυτή η στιγμή με το πρόβλημα υγείας του κολλητού του να αναθεωρήσει την πορεία της ζωής του», λέει για τον ρόλο του ο Μάριος ο οποίος στην πραγματική ζωή έχει τον δικό του τρόπο να διαχειρίζεται τις δυσκολίες. «Προσπαθώ όσο μπορώ να το κάνω σε μικρές δόσεις για να μην έρθω αντιμέτωπος με κάποια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου. Δεν το πετυχαίνω και προφανώς όταν έρθει η ώρα, θα συμπεριφερθώ με τον ίδιο τρόπο με τους ήρωες της σειράς. Η απώλεια κοντινών ανθρώπων ή άλλου είδους απώλειες μας οδηγούν στην απόφαση να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας».
Πατέρας στη σειρά, πατέρας και στη ζωή.

1675685763010-401561788-athanasiou-marios.jpg

«Έχω τρία παιδιά, ένα στην εφηβεία και δύο πιο μικρά. Είναι σαφές ότι τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Τα παιδιά, όμως βρίσκονται ακόμα σε μια μικρή επαφή με τη φύση, με τους ανθρώπους. Βέβαια, πρέπει να παλέψουμε ενάντια σε πολλά προβλήματα. Η εκτεταμένη χρήση του διαδικτύου, η εγκληματικότητα, η χρήση ναρκωτικών, η ακρίβεια και οι κοινωνικές ανισότητες που δημιουργεί καθιστούν πιο δύσκολη την εποχή. Ως γονείς οφείλουμε να κάνουμε υπερβάσεις. Ίσως να είναι λίγο πιο δύσκολο, γιατί εμείς είμαστε αρτηριοσκληρωτικοί, πιο συντηρητικοί, ενώ τα παιδιά μπορούν να το αντιμετωπίσουν καλύτερα. Όσο πιο πολύ μπορεί ένας γονιός να δώσει το καλό παράδειγμα, τις σωστές βάσεις, τόσο θα προστατέψει το παιδί του».
Κι όσο για τις αγωνίες που επιφέρει η πατρότητα;

«Κάνω πολλά λάθη», απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός. «Τα παιδιά μου με μαθαίνουν τα περισσότερα πράγματα. Αυτό που προσπαθώ να επιτυγχάνω, ανάλογα με το τι αντιμετωπίζω σε κάθε ηλικία τους είναι να υπάρχει σεβασμός και αποδοχή για τους ανθρώπους να μην άγονται και φέρονται από άλλους από μόδες και καταστάσεις. Θέλω να φτιάξουν τη δική τους προσωπικότητα όσο πιο έντιμα γίνεται και, βάσει των δικών μου παραδειγμάτων, αν τους αρέσει κάτι να το κρατήσουν, αν δεν τους αρέσει να το πετάξουν».

Πηγή Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved