Showbiz

Λίνα Νικολακοπούλου-Υρώ Μανέ: Αγκαλιασμένες τραγούδησαν με συγκίνηση Μίκη Θεοδωράκη στη Χίο!

Σε ένα κατάμεστο θέατρο που φέρει το όνομα του αξέχαστου Μίκη Θεοδωράκη, στην περιοχή Καστρομηνά στη Χίο, μία όμορφη καλλιτεχνική εκδήλωση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου μετατράπηκε σε μία πολύ ζεστή συγκέντρωση μεταξύ φίλων που ένωσαν τις φωνές τους τραγουδώντας κομμάτια από το σπουδαίο έργο του. 

Χθες, Παρασκευή, 1 Σεπτεμβρίου 2023 φιλοξενήθηκε στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στην περιοχή Καστρομηνά η μουσική παράσταση με τίτλο «Στα κάστρα απάνω» με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Λίνας Νικολακόπουλου και τους Υρώ Μανέ και Θοδωρή Βουτσικάκη. Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του 2oυ μεσαιωνικό φεστιβάλ που διοργανώνει από πέρυσι η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και από την αρχή οι καλλιτέχνες που βρίσκονταν στη σκηνή, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων. Ανάμεσά τους δημοσιογράφοι που είχαν ταξιδέψει από την Αθήνα για να «καλύψουν» τα καλλιτεχνικά δρώμενα του φεστιβάλ αλλά και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που επίσης συμμετέχει στο φεστιβάλ με μία μοναδική γαστρονομική εμπειρία η οποία θα έχει την πολύτιμη βοήθεια γυναικών που ζουν στη Χίο και θα μυήσουν το κοινό σε ντόπιες νοστιμιές. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στα Μεστά αύριο (3/8) με τοπικά προϊόντα να είναι στη διάθεση του κοινού ενώ μετά τις εκδηλώσεις χιώτικης γαστρονομίας θα ακολουθήσει γλέντι στην πλατεία.

mane-voutsikakis-nikolakopoulou.jpg

Η συγκίνηση της Νικολακοπούλου

Η Υρώ Μανέ, η οποία κατάγεται από τη Χίο και λατρεύει τον τόπο της απήγγειλε ποιήματα και κάποια στιγμή κάλεσε στη σκηνή τη Λίνα Νικολακοπούλου η οποία μίλησε για την τιμή που είχε να συνεργαστεί με τον κορυφαίο όλων Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή τη σημερινή «μαύρη» επέτειο από τον θάνατό του.

Λίγο αργότερα, όλοι οι παρευρισκόμενοι ένωσαν τις φωνές τους και η βραδιά απογειώθηκε με πολλή συγκίνηση αλλά και ακόμα περισσότερη μουσική.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ψυχή του φεστιβάλ που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή, είναι ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης ο οποίος φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο όμορφη βραδιά, συνοδευόμενος πάντα από τη σύζυγό του Δήμητρα. Δείτε παραπάνω το αποκλειστικό βίντεο από τη βραδιά...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved