Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι»

Κώστας Τσουρός

Showbiz

Συγκλονίζει ο Κώστας Τσουρός: «Χρειάστηκε να νοσηλευτώ, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι»

Μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης παραχώρησε Κώστας Τσουρός. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής που έρχεται στο Mega με δική του εκπομπή μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! για όλους και για όλα.

Ο ίδιος έκανε μία αναδρομή στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή ενώ αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο κατά την οποία βίωνε έντονες κρίσεις πανικού.

tsouros.jpg

Κώστας Τσουρός

Έχεις μιλήσει κι εσύ για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισες.

Είχα πολύ σοβαρά θέματα. Ήταν σε διάστημα ενός χρόνου που είχα πάθει τρεις έντονες κρίσεις πανικού. Ήμουν στην ΕΡΤ, θυμάμαι, και ένιωθα ότι πνίγομαι, πεθαίνω, και ένας καλός συνάδελφος με είχε πάει στο νοσοκομείο την πρώτη φορά. Στην τελευταία χρειάστηκε να νοσηλευτώ κιόλας, είχα καθηλωθεί στο κρεβάτι. Όταν άρχισα να συνέρχομαι πήγα σε ψυχίατρο, πήρα αγωγή και έτσι ξεπεράστηκε. Μετά συνέχισα να το φτιάχνω όλο αυτό με ψυχοθεραπεία.

kostas-tsouros

Δυστυχώς δεν φεύγει ποτέ αλλά μαθαίνεις να το αντιμετωπίζεις, όταν έρχεται ξέρεις να το σβήνεις. Η ψυχοθεραπεία που έκανα για 4 χρόνια, εκτός από τις κρίσεις πανικού, με βοήθησε να καταλάβω πολλά για τον εαυτό μου, πώς να διαχειρίζομαι τα συναισθήματά μου και να αποκωδικοποιήσω ό,τι συμβαίνει μέσα μου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved