Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Τριπλή χαρά στην οικογένειά τους
Showbiz

Όλγα Κεφαλογιάννη – Μίνως Μάτσας: Τριπλή χαρά στην οικογένειά τους

Η Όλγα Κεφαλογιάννη πριν δύο χρόνια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της, αλλά αυτή τη σημαντική μέρα έχει γενέθλια και ο σύζυγός της, Μίνως Μάτσας.

Η οικογένειά τους σήμερα έχει τριπλή χαρά, αφού μπαμπάς και παιδιά έτυχε να έχουν την ίδια μέρα γενέθλια.

Μάλιστα, η υπουργός δημοσίευσε και μία φωτογραφία του συζύγου της στέλνοντάς του και διαδικτυακά τις θερμές ευχές της για τα γενέθλιά του.

olga.jpg

Από την άλλη ο Μίνως Μάτσας σήμερα ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ και ανέφερε: «Ήταν ένα ωραίο καλοκαίρι αλλά με πολλή δουλειά. Εγώ δούλευα με τα δικά μου, τις συναυλίες και τις σειρές που κάνω και η Όλγα στο υπουργείο, που ήταν πολύ δύσκολο. Ήταν το πρώτο καλοκαίρι που είμαι σύζυγος υπουργού. Είναι μια καινούρια εμπειρία, έχει τεράστια ευθύνη, είναι ένας τομέας νευραλγικός και ειδικά το καλοκαίρι είναι το πικ της εργασίας της, οπότε ήταν απότομη η αλλαγή. Μια τέτοια θέση έχει ένα μεγάλο εύρος, έχει προσφορά έχει ευθύνη, σε αυτό το κομμάτι λοιπόν δεν μπορεί να μην υπάρχει και η κριτική. Σαφώς και με αφορούν όλα αυτά γιατί είναι ο άνθρωπος μου, αλλά ήρθε μετά από κάποια χρόνια οπότε έχω προσγειωθεί ομαλά σε όλο αυτό».

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 ο βραβευμένος συνθέτης Μίνως Μάτσας θα δώσει μία μεγάλη συναυλία βασισμένη στα έργα του – ορχηστρικές συνθέσεις του από τον κινηματογράφο, τη τηλεόραση, το θέατρο και καθώς και μερικά ωραιότερα τραγούδια του που αγαπήσαμε.

Συμμετέχει η Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Μίλτου Λογιάδη.

Ενορχηστρώσεις : Γιάννης Γκίκας, Αντώνης Σουσάμογλου, Λάζαρος Τσαβδαρίδης.

Συμπράττουν οι σολίστ:
Χρήστος Ζερμπίνος, ακορντεόν
Πάρις Περυσινάκης, κρητική λύρα
Γιώργος Μάτσικας, μπουζούκι
Τάκης Βασιλείου, κρουστά
Ντίνος Χατζηιορδάνου, ακορντεόν
και ο συνθέτης στο πιάνο

Τραγουδούν οι Γιώργος Νταλάρας, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Κώστας Τριανταφυλλίδης και Μυρτώ Βασιλείου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved