Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Με ένα απόφθεγμα τα είπε όλα για την κτηνωδία στο Blue Horizon
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Με ένα απόφθεγμα τα είπε όλα για την κτηνωδία στο Blue Horizon

Δεν το χωρά ανθρώπου νους αυτό που συνέβη στο Blue Horizon το βράδυ της Τρίτης (5-09).

Ο 36χρονος Αντώνης Καρυώτης δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του καραβιού στην προσπάθειά του να μπει στο πλοίο με προορισμό τον τόπο του.

Σύσσωμος έχει ξεσηκωθεί ο κόσμος ο οποίος αποζητά δικαιοσύνη στη μνήμη του άτυχου Αντώνη. Πολλοί είναι οι επώνυμοι που έχουν πάρει θέση εκφράζοντας με κάθε τρόπο την οργή και τον πόνο τους. Ανάμεσά τους και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

vasilis-xaralampopoulos.jpg

Ο ηθοποιός με ένα απόφθεγμα τα είπε όλα για την κτηνωδία στο Blue Horizon. «Υπάρχουν πολλά για τα οποία θα πέθαινα. Δεν υπάρχει ούτε ένας λόγος για τον οποίο θα σκότωνα. Μαχάτμα Γκάντι», ήταν το μήνυμα του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-792023-72755-mm.jpg


Την ίδια στιγμή ώρες αγωνίας βιώνει η σύζυγός, Λίνα Πρίντζου. Σε νέα stories που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το νερό έχει πλημμυρίσει την αυλή του σπιτιού, γιατί όπως εξήγησε και η ίδια, έφραξε η αστρέχα από φερτά υλικά.

«Έφραξε η αστρέχα που είναι πίσω από το σπίτι, με κίνδυνο να μπουν νερά στο σπίτι. Όταν μειώθηκε η ένταση της βροχής, κατάφερα και έδιωξα τα νερά», έγραψε χαρακτηριστικά στα βίντεο που δημοσίευσε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved