Γωγώ Καρτσάνα: Είδε το σπίτι της στην Καρδίτσα να βυθίζεται & κάνει αγώνα για τους συγχωριανούς της
Showbiz

Γωγώ Καρτσάνα: Είδε το σπίτι της στην Καρδίτσα να βυθίζεται & κάνει αγώνα για τους συγχωριανούς της

Κακοκαιρία Daniel: Με συνεχή ποσταρίσματα στα social media η ηθοποιός Γωγώ Καρτσάνα η οποία είδε το σπίτι της στον Βλοχό Καρδίτσας να βουλιάζει από την πλημμύρα στην περιοχή, προσπαθεί να βοηθήσει τους συγχωριανούς της. 

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Η παραλία η οποία προ ημερών είδε το σπίτι της να βυθίζεται από τις καταστροφικές πλημμύρες στην περιοχή της Καρδίτσας, παρά την απόγνωσή της, κάνει ό,τι μπορεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους που έχουν εγκλωβιστεί εκεί και περιμένουν υπομονετικά να υποχωρήσει η στάθμη του νερού.

Ανεβάζοντας συνεχώς μηνύματα για βοήθεια, η Γωγώ Καρτσάνα προσπαθεί με τον δικό της τρόπο να απαλύνει την αγωνία και τη δύσκολη καθημερινότητα των συγχωριανών της οι οποίοι δεν έχουν ούτε νερό, ούτε τρόφιμα, ούτε καν ρεύμα για να μπορέσουν να ζήσουν.

gogo-kratsana.jpg

Μάλιστα, οι περισσότερες από τις αναρτήσεις της αφορούν σε συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για αυτούς τους ανθρώπους που παλεύουν ακόμα να ξεπεράσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Έκκληση για βοήθεια. Ελικόπτερα από Αθήνα να πάνε νερό, μωρομάντηλα, πάνες, σερβιέτες, γκαζάκια, βρεφικό-παιδικό γάλα, ξηρά τροφή, τροφή για ζώα, ρούχα, παπούτσια, κουβέρτες στον Παλαμά Καρδίτσας» αναφέρει κάποια από τα posts της με την ίδια να δείχνει έμπρακτα την ανάγκη της να βοηθήσει όλους αυτούς τους ανθρώπους που από τη μία μέρα στην άλλη βρέθηκαν χωρίς σπίτι ενώ κινδύνεψαν ακόμα και να χάσουν τις ζωές τους…

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved