Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των celebrities, οι ευχές και οι φωτό με τις σχολικές τσάντες
Showbiz

Πρώτη μέρα στο σχολείο για τα παιδιά των celebrities, οι ευχές και οι φωτό με τις σχολικές τσάντες

«Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη τους εκπαιδευτικούς μας», έγραψε η Φαίη Σκορδά σήμερα το πρωί ποστάροντας μια φωτογραφία με τους γιους της που ξεκινούν σήμερα σχολείο.

Για τη νέα σχολική χρονιά ευχήθηκαν φυσικά και άλλοι άνθρωποι της ελληνικής showbiz ποστάροντας στα social media φωτογραφίες των παιδιών τους με τις σχολικές τσάντες και γράφοντας ευχές για μια καλή σχολική χρονιά.

«Καλή σχολική χρονιά!! Ά Δημοτικού με ανυπομονησία και χαλαρότητα…!!!», έγραψε ο πιο κουλ μπαμπάς Δημήτρης Μακαλιάς.

«Καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς!!!
Β’ Γυμνασίου για εμάς φέτος…😬🙈
Γονείς…καλή δύναμη!!!💪🏻💪🏻💪🏻 #happyfirtsdayofschool #goodluck», έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

Πέμπτη δημοτικού θα πάει και η Εύα Τσιμιτσέλη και η περήφανη μανούλα Βάσω Λασκαράκη δεν θα μπορούσε να μην ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ένα πιο μεγάλο μήνυμα έγραψε η Πέγκυ Τρικαλιώτη. Συγκεκριμένα: «Έκτη δημοτικού… και με περνάς ήδη 2 πόντους (όχι και τόσο δύσκολο βέβαια)…και σήμερα το πρωί σε έβγαλα την καθιερωμένη φωτογραφία της χρονιάς μπροστά στην πόρτα…. Πως έχει γίνει όλο αυτό;;;

Πότε σε είχα στην αγκαλιά μου μωρό και για πότε είσαι στην τελευταία τάξη του δημοτικού ούτε που το κατάλαβα…ανοιγόκλεισα τα μάτια μου και είναι πια όλα σαν μαγική εικόνα…. Όρμα αγάπη μου στην ζωή και μην κοιτάς πίσω….μεγαλώνεις καρδιά μου και έχεις μόνο μπροστά να πας! Καλή σου σχολική χρόνια…καλή σχολική χρόνια σε όλους και εύχομαι να μπορούν κάποια στιγμή όλα τα παιδιά του κόσμο να έχουν την δυνατότητα να έχουν "σχολικές χρονιές"»

Δείτε τις φωτογραφίες στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved