Χρυσικοπούλου: Με κολάν & crop top στο γυμναστήριο! Με αδυνατισμένη σιλουέτα πριν την πρεμιέρα!
Showbiz

Χρυσικοπούλου: Με κολάν & crop top στο γυμναστήριο! Με αδυνατισμένη σιλουέτα πριν την πρεμιέρα!

Πρεμιέρα κάνει την ερχόμενη Δευτέρα (18-09) η εκπομπή Ελένη και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Μετά από ένα γεμάτο ξέγνοιαστες στιγμές καλοκαίρι επέστρεψε έτοιμη για τη νέα τηλεοπτική σεζόν!

Η ίδια μάλιστα προκειμένου να είναι σε φόρμα αλλά και για να διατηρήσει την ήδη αδυνατισμένη σιλουέτα της, ξεκίνησε γυμναστήριο με την προτροπή της αδερφής της, όπως αποκάλυψε μέσα από φωτογραφίες στο Instagram της. Πόζαρε χαμογελαστή με κολάν και crop top δείχνοντάς μας την τέλεια σιλουέτα της.

elianoula_360111362_18374487862000440_8518852481641199818_n.jpg

«Να σε τραβάει το αδερφάκι σου σε δραστηριότητες που παραδοσιακά βαριέσαι και ξαφνικά να μην τις βαριέσαι τόσο: αξία ανεκτίμητη 🤭», έγραψε στη λεζάντα.

Δες την στη gallery

«Tο πιο σύνηθες που με ρωτάνε είναι «πώς έχασες τα κιλά της εγκυμοσύνης;» και νομίζω πως αυτό συμβαίνει γιατί σπανίζει ένας άνθρωπος της τηλεόρασης να πάρει –και να χάσει– 30 κιλά. Μου πήρε καιρό να τα χάσω και τα τελευταία 10 τα έχασα την περίοδο της καραντίνας, χωρίς κόπο τελικά.

Με βοήθησε η απομόνωση, ότι τέλειωσε το έξω, τα καλέσματα για επαγγελματικά γεύματα και τα φαγητά με φίλους, όπως επίσης με βοήθησε και η Μετακίνηση 6 – ακόμα και όσοι συνήθως δεν κουνιόμασταν από τον καναπέ, ε, στην καραντίνα ξεκινήσαμε να περπατάμε», είχε αποκαλύψει η ίδια για το πώς έχασε τα κιλά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved