Λάουρα Νάργες–Χρήστος Σαντικάι: Το προσκλητήριο & όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τoυς
Showbiz

Λάουρα Νάργες–Χρήστος Σαντικάι: Το προσκλητήριο & όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση του γιου τoυς

Happy Day: Ο Χρήστος Σαντικάι παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μίλησε για όλα ενώ έκανε και πολλές αποκαλύψεις για τη βάφτιση του γιου που έχει αποκτήσει με την Λάουρα Νάργες.

Το ζευγάρι είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα της ελληνικής showbiz και αυτό δεν κρύβεται ενώ ο μικρούλης που έχει έρθει στη ζωή τους έχει πραγματικά ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

«Η Λάουρα πήγε το καλοκαίρι στη Γερμανία με το παιδί μας. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλλά ξέραμε εξαρχής ότι θα τα έχουμε αυτά, γιατί είναι οι δουλειές μας έτσι. Θα ήθελα το πρώτο καλοκαίρι να το ζήσω μαζί με τον γιο μου, αλλά εντάξει. Ο γιος μας ξέρουμε ότι είναι πιστός στον ρυθμό της μουσικής, ακολουθεί καλά τον ρυθμό.. Λέει μαμά – μπαμπά. Θα τον πούμε Αλέξανδρο», είπε αρχικά ο Χρήστος Σαντικάι και συνέχισε:

«Είμαι πολύ τυχερός που έχω αυτή τη γυναίκα δίπλα μου, την αγαπάω, είναι πολύ όμορφη γυναίκα αλλά πάνω από όλα πολύ όμορφος άνθρωπος».

Λίγη ώρα μετά ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδειξε στον αέρα το προσκλητήριο της βάφτισης του μικρού, ο οποίος θα ονομαστεί Αλέξανδρος.

Δείτε το προσκλητήριο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved