Παπαληγούρα: «Η δύναμή μου είναι τα παιδιά μου… Με απασχολεί το ότι τα μεγαλώνω σε αυτή την εποχή»
Showbiz

Παπαληγούρα: «Η δύναμή μου είναι τα παιδιά μου… Με απασχολεί το ότι τα μεγαλώνω σε αυτή την εποχή»

Τους προβληματισμούς της για τον κόσμο που έχει φέρει και μεγαλώνει τα παιδιά της, εκφράζει η Λένα Παπαληγούρα.

Η ηθοποιός η οποία πρώτα και πάνω απ' όλα είναι μητέρα δύο παιδιών, δεν κρύβει την ανησυχία της για τον κόσμο όπου τα μεγαλώνει. Η ίδια αναφέρθηκε και στα μελλοντικά επαγγελματικά της πλάνα που είναι και πολλά και πολύ δημιουργικά...

Σε τρομάζει που μεγαλώνεις παιδιά αυτή την εποχή;

Πέρα από την τέχνη μου, που είναι βάλσαμο, παρηγοριά και σίγουρα ένας τρόπος να γίνουμε λίγο πιο ευαίσθητοι, πιο ανθρώπινοι, απέναντι στο διαφορετικό, αλλά και προσωπικά τρόπος να διαφεύγω από την πραγματικότητα -σαν παιδί που παίζει και διατηρεί την αθωότητά του, έτσι κι εγώ παίζω θέατρο και διατηρώ ένα κομμάτι της αθωότητάς μου-, θα έλεγα ότι η δύναμή μου είναι τα παιδιά μου. Βλέπω ότι ο άνθρωπος, όταν έρχεται στη ζωή, είναι γεμάτος αθωότητα και δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει μετά, τι πάει τόσο λάθος. Εννοείται πώς με απασχολεί το ότι μεγαλώνω παιδιά σε αυτή την εποχή. Όλο και περισσότερο νιώθω να ζούμε μια δυστοπία. Ελπίζω να έχουν τη δύναμη -γιατί η δική μας γενιά δεν νομίζω πως κατάφερε να αλλάξει κάτι- να κάνουν τα πράγματα καλύτερα.

PAPALIGOURA.jpg

Τα είχες καθόλου μαζί σου στην περιοδεία;

Φυσικά και τα είχα μαζί μου! Φουλ! Με βοήθησαν και ο Άκης, ο σύντροφός μου, και η μητέρα μου και περάσαμε πολύ όμορφα. Όταν δεν είχα τα παιδιά μαζί μου, προσπαθούσα να μη λείπω πάνω από τέσσερις ημέρες. Δεν είναι μόνο ότι τους λείπω εγώ, μου λείπουν και μένα πάρα πολύ.

Τι κύκλοι ανοίγουν για το χειμώνα;

Έχω αρκετά πράγματα μπροστά μου. Θα συνεχίσουμε για λίγες παραστάσεις με το «Κουκλόσπιτο», σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, στο θέατρο Πορεία, μετά θα βρίσκομαι στο θέατρο Αλκυονίς, όπου θα κάνουμε με τον αγαπημένο μου φίλο Μιχάλη Σαράντη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Νανούρη, τον «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» και τηλεοπτικά θα είμαι στο δεύτερο κύκλο του «Όρκου» στην ΕΡΤ. Συζητώ επίσης για κάτι ακόμα τηλεοπτικό και μια ταινία, αλλά δεν είναι ακριβώς ανακοινώσιμα.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved