Λένα Παπαληγούρα: «Έχω περισσότερα από όσα περίμενα να μου δώσει η ζωή»
NDP photo agency
Showbiz

Λένα Παπαληγούρα: «Έχω περισσότερα από όσα περίμενα να μου δώσει η ζωή»

Ευγνώμων για όλα όσα της έχει δώσει η ζωή δείχνει να είναι η Λένα Παπαληγούρα η οποία, όπως λέει, δεν περίμενε ποτέ πως θα αποκτούσε παιδιά και θα μοιραζόταν τη ζωή της με έναν άνθρωπο σαν τον σύζυγό της. 

Η ηθοποιός σε συνέντευξή της μιλάει τόσο για το δεύτερο σπίτι της, όπως ονομάζει το θέατρο όσο και για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας τι είναι αυτό που ίσως της λείπει στην καθημερινότητά της...

64b68086-lena-papaligoura.jpg

Αυτό είναι θετικό, είναι σημάδι ότι καλλιτεχνικά διανύουμε μια παραγωγική περίοδο…

Είναι αλήθεια. Θεατρικά πάντα γίνονταν πράγματα, με εξαίρεση τη φρικτή εποχή του κορονοϊού. Είχε λείψει στον κόσμο το θέατρο, το αποζητά. Τώρα βλέπω ότι γίνονται και τηλεοπτικά ωραίες δουλειές που είχαμε ανάγκη. Χαίρομαι για αυτό και ως ί ηθοποιός και ως τηλεθεάτρια. Όλα όσα συνέβησαν στις ζωές μας, αλλά και συγκεκριμένα όλα όσα συνέβησαν στο θέατρο μας έβαλαν σε σκέψεις -διαπιστώσαμε ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο, ούτε η υγεία μας- και επανεκτιμήσαμε το χρόνο που έχουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους, όχι μόνο με την οικογένειά μας, αλλά και στη δουλειά μας.

Το θέατρο είναι για μένα το δεύτερο σπίτι μου, επομένως θέλω να δουλεύω με ανθρώπους που εκτιμώ και σέβομαι και που με σέβονται κι εκείνοι. Γι’ αυτό, κάνω προσεκτικότερες επιλογές. Επίσης, έχοντας μείνει έξω από το χορό για δύο χρόνια, καταλάβαμε πόσο μας νοιάζει αυτό που κάνουμε και το προσέχουμε πιο πολύ. Νομίζω πως οι περισσότεροι δουλεύουμε πια με μεγαλύτερη προσοχή και αγάπη.

Χρόνο για σένα βρίσκεις;

Απειροελάχιστο. Προσπαθώ να μη χάνω χρόνο με πράγματα που δεν έχουν σημασία και να είμαι παρούσα στις στιγμές που ζω. Για να είμαι όμως ειλικρινής, όταν έχω χρόνο για μένα προτιμώ να κοιμάμαι! Αυτό που μου λείπει είναι προσωπικός χρόνος με τον Άκη, να είμαστε μόνο οι δυο μας. Βρίσκουμε τον τρόπο, αλλά θα ήθελα να ήταν λίγο περισσότερος ο χρόνος μας. Ευτυχώς, είμαστε ομάδα, περνάμε καλά με τα παιδιά μας.

Υπάρχει κάτι που σου λείπει ή νιώθεις πλήρης με τη ζωή σου;

Θα ήθελα να αγχώνομαι λιγότερο γιατί χάνω στιγμές που δεν γυρίζουν πίσω, αλλά μάλλον αυτή η σοφία έρχεται όταν έχουμε μεγαλώσει πολύ. Νομίζω όμως πως θα ήταν ιεροσυλία αν έλεγα ότι μου λείπει κάτι. Ίσα ίσα, νιώθω πως έχω περισσότερα απ’ όσα τόλμησα ποτέ να φανταστώ. Δεν πίστευα πως θα γίνω μητέρα και θα έχω αυτά τα δύο υπέροχα παιδιά, πως θα έχω μια τέτοια σχέση με το σύντροφό μου και πως στη δουλειά μου θα μπορώ να πραγματοποιώ όσα ονειρεύομαι. Έχω περισσότερα απ’ όσα περίμενα να μου δώσει η ζωή.

Πηγή: Hello

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved