Παντελίδης: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του για τον σύζυγό της, ανήμερα της γιορτής του
Showbiz

Παντελίδης: Το σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του για τον σύζυγό της, ανήμερα της γιορτής του

Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Σταύρου Παντελίδη, σύζυγο της Αθηνάς Παντελίδη, μητέρας του αξέχαστου Παντελή Παντελίδη, αναφέρθηκε δημόσια για τον άντρα της που όπως παραδέχτηκε, της έχει λείψει πολύ. 

Ανήμερα της γιορτής του σήμερα (14/9) η Αθηνά Παντελίδη δεν θα μπορούσε παρά να έχει πολύ κακή ψυχολογία αφού τέτοια μέρα το σπίτι της ήταν γεμάτο και σε πολύ γιορτινή ατμόσφαιρα.

«Ψυχή μου πόσο πολύ μας λείπεις» έγραψε στη λεζάντα της κοινής φωτογραφίας που ανέβασε με τον σύζυγό της ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Μάρτιο μετά από πολύ καιρό νοσηλείας στο ΚΑΤ.

Τα μεγάλα στηρίγματα της Αθηνάς Παντελίδη πλέον είναι οι δύο γιοι της Τριαντάφυλλος και Κωνσταντίνος και φυσικά τα εγγόνια που έχει αποκτήσει από τον μεγαλύτερο γιο της.

Μετά τον χαμό του Παντελή Παντελίδη η ζωή της οικογένειας άλλαξε ριζικά. Στο βαρύ πένθος της οικογένειας συμπαραστάθηκε όλη η Ελλάδα μιας και ο τραγουδιστής είχε χιλιάδες θαυμαστές.

Την ίδια στήριξη είχε η Αθηνά Παντελίδη με τον χαμό του συζύγου της Σταύρου τον περασμένο Μάρτιο, που ήταν το μεγάλο της στήριγμα...

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

mitera-pantelidi.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved