Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο Νουνίτο… γίνεται Πάρης! Το μίνιμαλ προσκλητήριο, το dinner και το after party
Showbiz

Τούνη – Αλεξάνδρου: Ο Νουνίτο… γίνεται Πάρης! Το μίνιμαλ προσκλητήριο, το dinner και το after party

Ιωάννα ΤούνηΔημήτρης Αλεξάνδρου: Όλα έτοιμα για τη βάφτιση του γιου τους και μόλις είδαμε το εντυπωσιακό προσκλητήριο μέσα από το οποίο αποκαλύφθηκε και το όνομα.

Η αποκάλυψη έγινε το πρωί της Παρασκευής (15-09) μέσα από την εκπομπή Breakfast @Star.

Πιο συγκεκριμένα ο συνεργάτης της εκπομπής, Κωνσταντίνος Ντάφλος παρουσίασε το μίνιμαλ προσκλητήριο της βάπτισης, αποκαλύπτοντας παράλληλα και το όνομα που θα πάρει ο γιος του ζευγαριού.

j.touni_354010834_6659968820704654_8669392427360969928_n.jpg

Έτσι λοιπόν ο Νουνίτο από την ερχόμενη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου γίνεται… Πάρης!

Το ζευγάρι ολοκλήρωσε μόλις χθες τις προετοιμασίες για το μυστήριο και το πάρτι που θα ακολουθήσει την επόμενη Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Νονοί του παιδιού θα είναι η Στέλα Πάσσαρη, ο Γιώργος Μανίκας και όπως αποκάλυχε η Τίνα Μεσσαροπούλου και γιος του.

Δες το βίντεο με το προσκλητήριο

«Μου στέλνετε γιατί τον ονόμασα ‘’νουνίτο’’. Νομίζετε ότι είναι το όνομά του. Δεν τον λένε νουνίτο, δεν είναι ισπανικό. Πώς λέμε ‘’αγάπη μου’’, ‘’φως μου’’. Είναι ‘’νουνίτο”. Νομίζω ότι βγήκε κάπως με το γαλατάκι ότι έχει σχέση. Ότι κάνει νούνι, νούνι όλη μέρα, γιατί θηλάζω. Και μου βγήκε “νουνίτο” και αν το δεις μοιάζει με νούνι», είχε πει εξηγώντας τον λόγο που φωνάζει το μωρό της με αυτό το χαϊδευτικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved