Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν έχουμε χάσει ποτέ τις ισορροπίες μας με τον σύζυγό μου»
Showbiz

Μπέτυ Μαγγίρα: «Δεν έχουμε χάσει ποτέ τις ισορροπίες μας με τον σύζυγό μου»

Η Μπέτυ Μαγγίρα μίλησε για τον γάμο της με τον Δημήτρη Μάζη και τη μεταξύ τους σχέση.

Όπως λέει δεν έχουν διαταχτεί ποτέ οι ισορροπίες τους καθώς όλα τα προβλήματα λύνονται.

  • Έχεις πολυετή και συμπαγή γάμο. Ποια είναι τα θεμέλια στα οποία βασίζεται;

Η σωστή επικοινωνία, αυτό και μόνο. Ωστόσο το να μπορείς να επικοινωνείς και να συνεννοείσαι σωστά με τον άνθρωπό σου δεν είναι τόσο απλό. Προσωπικά, μου αρέσει να είμαι ανοιχτή και να λέω την αλήθεια, δεν αφήνω ποτέ πράγματα κάτω από το χαλί. Δεν θα προσπεράσω κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση μου με τον Δημήτρη, θα μιλήσω. Θα βρω όμως τον κατάλληλο τρόπο για να εκφράσω αυτό που δεν μου άρεσε ή με ενόχλησε. Πιστεύω πως πρέπει να το γνωρίζει.

Αυτό που βλέπω γύρω μου είναι ότι τα ζευγάρια δεν μιλούν, είτε γιατί φαντάζονται πως ο άλλος καταλαβαίνει τα πάντα από μόνος του -δεν είναι έτσι!- είτε γιατί φοβούνται μήπως χαλάσει η σχέση τους. Για μένα, αυτή η στάση κάνει τα πράγματα χειρότερα. Θέλω να γνωρίζει ο σύντροφός μου τι μου συμβαίνει, τι μπορεί να με ενόχλησε και γιατί.

1695212708019-78202868-betty_maggira_314352443_133437179490826_3828707368189809449_n.jpg
  • Αντίστοιχα, θέλεις να ακούς αλήθειες;

Φυσικά! Με βοηθούν να αντιληφθώ λάθη που έχω κάνει και δεν έχω κανένα θέμα να ζητώ συγγνώμη αν έχω παρεκτραπεί ή αν έχω πει κάτι που πλήγωσε τον άλλο.

  • Έχει τύχει να χάσετε τις ισορροπίες σας;

Όχι, δεν έχουμε χάσει τις ισορροπίες μας γιατί θεωρώ καταρχήν πως είμαστε και οι δύο ισορροπημένοι άνθρωποι και με τη σωστή επικοινωνία όλα λύνονται. Έχουν υπάρξει βέβαια στιγμές κατά τι οποίες η κούραση και το άγχος έχουν φέρει εντάσεις, αλλά ποτέ κάτι που ταρακουνήσει το γάμο ή τη σχέση μας, να δημιουργήσει μια κρίση ή να οδηγήσει έστω στη σκέψη ότι ίσως πρέπει να είμαστε μαζί, είπε η Μπέτυ Μαγγίρα στο Hello.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved