Θέατρο Άλσος: Οι αγκαλιές Σταυροπούλου-Λαζόπουλου και η σπάνια εμφάνιση της Φαίδρας Δρούκα
Showbiz

Θέατρο Άλσος: Οι αγκαλιές Σταυροπούλου-Λαζόπουλου και η σπάνια εμφάνιση της Φαίδρας Δρούκα

Παρέλαση επωνύμων για μια ακόμη φορά στο θέατρο Άλσος.

Την απίθανη παράσταση Τι φάση πάλι, ρε? της Δήμητρας Παπαδοπούλου παρακολούθησε πλήθος κόσμου.

Ανάμεσά τους και δεκάδες επώνυμοι, οι οποίοι μετά το τέλος της παράσταση συνεχάρησαν τους πρωταγωνιστές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το καστ της νέας σειράς του Ant1 «Ο πρώτος από εμάς».

2614_DROSAKI_XATZIAGELAKIS_IKONOMAKOY_ATHANASIOY_PANAGIOTOY_1592023.jpg

Οι πρωταγωνιστές βρέθηκαν στο θέατρο Άλσος απολαμβάνοντας τη βραδιά ενώ συναντήσαμε και τον Λάκη Λαζόπουλο στην αγκαλιά της Βίκυς Σταυροπούλου. Από τις όμορφες εκπλήξεις της θεατρικής αυτής εξόδου η σπάνια εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού, Φαίδρας Δρούκα.

Δες πλούσιο φωτογραφικό υλικό στη gallery που ακολουθεί

Με το μοναδικό της χιούμορ, καυστικούς διαλόγους και τρελά νούμερα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου θα περιγράψει την καθημερινότητα που ζούμε όπου πολλές φορές η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία!

ALSOS_TI_FASI_PALI_RE.webp

Τι γίνεται όταν ένας πολιτικός συναντά έναν ψυχίατρο, θα πιάσει η τεχνητή νοημοσύνη στον νεοέλληνα, τι προφητείες θα πει φέτος ο Γέροντας, πόσα reality να αντέξει αυτή η χώρα, θα κλείσει η τρύπα του όζοντος, είναι τελικά ωραία η ζωή στην Ελλάδα;

Όλες οι απαντήσεις στην πιο τρελή επιθεώρηση του καλοκαιριού θα δοθούν επί σκηνής από ένα επιτελείο εξαιρετικών ηθοποιών, με τις: ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ, ΜΑΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΗΛΙΑΝΑ ΓΑΙΤΑΝΗ, ΝΑΥΣΙΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΡΟΖΑΜΑΛΙΑ ΚΥΡΙΟΥ και τους: ΓΙΑΝΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ, ΙΕΡΟΚΛΗ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΜΙΤΣΕΛΗ, ΘΑΝΑΣΗ ΑΛΕΥΡΑ, ΛΕΥΤΕΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, ΣΤΡΑΤΟ ΛΥΚΟ, ΘΟΔΩΡΗ ΑΘΕΡΙΔΗ, ΠΑΝΟ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved