Μαριάντα Πιερίδη: Ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση
Showbiz

Μαριάντα Πιερίδη: Ο λόγος που μίλησε δημόσια για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση

Η Μαριάντα Πιερίδη αποκάλυψε γιατί μίλησε δημόσια, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.


Η τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής, Breakfast @ Star: «Το έκανα για να μην αφήνω να υπάρχει αυτή η παραφιλολογία σε sites και εκπομπές. Ξεκαθάρισε λίγο την κατάσταση, από εκεί και πέρα προχωράμε και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Τα παιδιά, αν και δε μιλάνε συχνά για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται, αλλά τα καταλαβαίνουν όλα, από όσο ξέρω τον δικό μου γιο τουλάχιστον. Θέλω να τον έχω όσο το δυνατόν περισσότερο προστατευμένο. Όπως καταλαβαίνεις, είναι ένα παιδάκι που είναι σε μια ηλικία που μπαίνει στο διαδίκτυο και γι’ αυτό ήθελα με την ανάρτηση που έκανα να βάλω μια μικρή τάξη».

pieridi-katrivesis-(5).jpg

Και αποκάλυψε: «Άσε τα προσωπικά. Τα προσωπικά θα μείνουν προσωπικά. Ήταν ένα τσουνάμι. Το ότι βγήκε και μίλησε ο σύζυγός μου σε μια εκπομπή είναι το λιγότερο. Μπορεί να βγει σε όσες εκπομπές θέλει, να κάνει ό,τι θέλει, δε μπορώ να του πω κάτι, ας κάνει αυτό που αισθάνεται, αρκεί να το ξέρω. Δε ξέρω τι θα γίνει με τον σύζυγό μου. Μου στέλνει μηνύματα τώρα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή, Breakfast @Star

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved