Ιωάννα Τούνη: Το άγχος λίγες ώρες πριν τη βάφτιση για το φαγητό και τις μπομπονιέρες
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Το άγχος λίγες ώρες πριν τη βάφτιση για το φαγητό και τις μπομπονιέρες

Όπως κάθε μαμά έτσι και η Ιωάννα Τούνη που σε λίγες βαφτίζει τον γιο της, έχει άγχος καθώς θέλει να είναι όλα στη εντέλεια.

Τι συνέβη όμως και στο story που έκανε το βράδυ της Πέμπτης (21-09) μοιράστηκε την αναστάτωσή της;

ΤΟΥΝΗ

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως: «Σήμερα η μέρα ήταν τρελή. Ακόμα δεν έχουμε τελειώσει ούτε με τα τραπέζια, ούτε με την αρίθμηση. Το κεφάλι μου είναι καζάνι. Έχω αγχωθεί αρκετά γιατί πραγματικά δεν υπάρχουν ούτε μπομπονιέρες, ούτε φαγητό για τόσα άτομα που θα έρθουν».

Ωστόσο τη λύση βρήκε η νονά του μικρού, η οποία ολοκλήρωσε τη λίστα των καλεσμένων φτιάχνοντας σωστά τα τραπέζια, όπως ενημέρωσε μέσα από story της η Ιωάννα.

«Θα βαφτίσουμε τον Νουνίτο μας. Αυτό ήταν! Αντίο ζωή, αντίο Νουνίτο! Πώς θα συνηθίσουμε το νέο όνομα, πείτε μου. Σας προετοιμάζω, θα το λέω όλη μέρα. Όλη μέρα θα λέω το όνομα. Ανάθεμα κάποια στιγμή σε 15 χρόνια από τώρα δεν θα το μάθουμε; Επίσης είμαι πολύ ενθουσιασμένη γιατί θα δω τα αδέρφια μου! Θα έρθουν για τη βάφτιση! Για όσους με ακολουθείτε καιρό, θα γνωρίζετε πως έχω έναν αδερφό από τη Σουηδία και μια αδερφή από την Ολλανδία! Είναι ετεροθαλή αδέρφια μου, από την πλευρά του μπαμπά και έχουμε να ιδωθούμε χρόνια», είπε η ίδια σε ένα από τα τελευταία της stories.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved