Αποκλειστικό: Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς βαφτίζουν αύριο την κόρη τους! Όλες οι λεπτομέρειες
Showbiz

Αποκλειστικό: Άννα Μπεζάν και Δημήτρης Παππάς βαφτίζουν αύριο την κόρη τους! Όλες οι λεπτομέρειες

Την μονάκριβη κόρη τους πρόκειται αύριο (24/9) να βαφτίσουν ο Δημήτρης Παππάς και η Άννα Μπεζάν

Το ζευγάρι, μόλις λίγες μέρες πριν η μικρή τους γίνει ενός έτους, θα τη βαφτίσουν παρουσία καλών φίλων και στενών συγγενών.

Ο γνωστός επιχειρηματίας και η όμορφη σύντροφός του όπως και η ευτυχισμένη γιαγιά Χριστίνα Παππά κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την όμορφη οικογενειακή στιγμή τους, θέλοντας να τη μοιραστούν μόνο με πολύ δικούς τους ανθρώπους.

Αρχικά έστειλαν στους καλεσμένους μία κάρτα για να συγκρατήσουν την ημερομηνία ώστε να γνωρίζουν πότε θα γίνει η βάφτιση. Ακολούθησε και άλλη πρόσκληση, αυτή τη φορά με όλες τις λεπτομέρειες για το μυστήριο και το πάρτι που θα ακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, η βάφτιση θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου στη Βούλα και μετά τη βάφτιση θα ακολουθήσει πάρτι στον χώρο εστίασης που διατηρεί ο γνωστός επιχειρηματίας στα Νότια Προάστια.

Εννοείται πως οι δύο ευτυχισμένοι γονείς μαζί με την ακόμα πιο πανευτυχή γιαγιά έχουν διευθετήσει όλες τις λεπτομέρειες προκειμένου όλα να είναι όπως έχουν ονειρευτεί για τη βάφτιση της μικρούλας που θα πάρει τα ονόματα Χριστίνα-Νεκταρία. Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved