Κορίνα Δαμουλιάνου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η μικρούλα από το Πάτερ Ημών
Showbiz

Κορίνα Δαμουλιάνου: Πώς είναι και τι κάνει σήμερα η μικρούλα από το Πάτερ Ημών

Η Κορίνα Δαμουλιάνου είχε γίνει γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ANT1 «Πάτερ Ημών» η οποία είχε προβληθεί το 1994 έως το 1996.

Τότε, ήταν 9 ετών και σύμφωνα με τα όσα είχαν γίνει γνωστά εκείνη την εποχή, η μικρούλα, είχε επιλεχθεί ανάμεσα σε 1500 παιδιά. Ήταν εκείνη που κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει τον ρόλο!

Μετά την τεράστια επιτυχία της σειράς, πήρε μέρος και σε άλλες σειρές που έκαναν επίσης πάταγο εκείνη την περίοδο και αυτές ήταν οι: «Οι μεν και οι δεν», «Ασυνήθεις ύποπτοι» και «Είμαστε στον αέρα».

Η Κορίνα Δαμουλιάνου, αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή ΘΕΜΕΛΙΟ, ενώ σπούδασε και στην Κρατική Σχολή Μπαλέτου. Ωστόσο, μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισε να μην ακολουθήσει εν τέλει αυτό το επάγγελμα και δεν συνέχισε με την υποκριτική.

Σήμερα, ασχολείται με την πολιτική και τον εθελοντισμό σε διάφορους τομείς και προσφέρει πολύ. Το 2014 είχε κατέβει και στις δημοτικές εκλογές και είχε βγει δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας. Στις εκλογές του 2015 και του 2019 ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, στη Β΄ Περιφέρεια Αθηνών.

Πλέον, είναι Πρόεδρος της Μονομετοχικής Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρείας Δήμου Καλλιθέας και υπεύθυνη του Πολιτικού Συμβουλίου της ΟΝΝΕΔ στο τομέα των Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων.

Δείτε πώς είναι σήμερα στην παρακάτω photo gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved